anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu a decis sa ne despartim deoarece el spunea ca nu are incredere in mine dar totodata ma iubeste...nu stiu ce este de facut... mi-a cerut sa-l las in pace, iar eu nu pot face acest lucru!

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu are incredere in tine pentru ca? Fara motiv sau isi inchipuie motive? Te iubeste dar totodata sufera de nesiguranta? Daca i-ai dat motive sa se indoiasca de tine ar fi mai bine il lasi in pace si macar un timp sa va despartiti poate veti vedea amandoi lucrurile din perspectiva diferita. Daca nu i-ai dat motive si el totusi nu e sigur pe tine, desi tu il iubesti foarte mult, inseamna ca el are o problema si nici acum nici mai tarziu nu-ti va fi usor cu el. Gelozia este o boala grea care se accentueaza cu timpul. Tu spui ca nu poti sa-l lasi in pace, dar macar ti-ai pus problema cum ar fi sa ai o relatie normala in care nu totul sa fie dramatic si plin de reprosuri? Poate ar fi bine sa incerci sa stai deoparte si sa cugeti. Nu stiu cat de buna e parerea mea. Sper sa primesti si alte pareri care sa te satisfaca. Oricum nu ai dat toate amanuntele si deci. noi cei care te sfatuim nu avem pe ce ne baza...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa faci alt ceva pentru a uita de fostul pentru ca nu e singurul baiat si o data ce ti-a spus ca nu are incredere in tine inseamna k nu te iubeste suficient sau nu are incredere nici in el cat ar trebui.kyss you

mira
| mira a răspuns:

Daca esti o fata onesta si devotata iubirii, inseamna ca el nu te merita si este sub nivelul tau. Daca insa ai gresit, asuma-ti vina. Cel putin pentru o vreme este bine sa stati despartiti. Poate se clarifica sentimentele. Mira

assiris
| assiris a răspuns:

Poate are niste motive sa nu aiba incredere in tine si apoi nu stiu de ce nu poti face acest lucru. Intr-un final va trebui sa faci aceasta ca un proverb spune ca dragoste cu forta nu se poate.

| mariazet45 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l lasi sa se convinga singur daca esti de incredere sau nu, pentru ca de fapt nu asta e problema. Teama de a nu fi parasit face multe cupluri sa fie neincrezatoare in ralatia lor si trebuie sa-i dovedesti ca nu se va intampla acest lucru, dar pentru asta trebuie sa il lasi sa-si puna ordine in ganduri si sa-si dea sema ca trebuie sa traiasca clipa si sa nu se mai gandasca la ce se va intampla