Nu esti insarcinata stai linistita! penetrarea trebuie sa fie adanca ca sa fi insarcinata si atunci doar poate, deci mai ales daca esti virgina nu ai cum nu te lua dupa acesti neinspirati, nu ai cum sa fi "mamica "
Esti sigura de asta? si eu stiu la fel da unii vad ca gandesc altfel si sincer nu stiu ce sa mai cred.
Sa fiu sigura de ce ?
Salut si Hristos a Inviat!
Fara sa ma leg de exrpimarea ta, DA, sunt sanse foarte, foarte mari de a ramane insarcinata chiar daca esti virgina. E foarte posibil ca sperma sa se fi scrus in vagin si ca unul dintre spermatozoizi sa fecundeze ovulul. Fa-ti un test de sarcina si sper sa iti iasa asa cum iti doresti. (presupun ca iti doresti sa nu fi ramas insarcinata deci negativ)
Ps1: Probabil stii ca testul de sarcina se face dupa 14 zile de la contactul sexual (incident in cazul tau)
O zi buna!
Tu stii ce inseamna vagin? La cum te exprimi, nu cred.
http://www.feminitate.org/2009/01/anatomie-feminina-2/
Deci nu avea cum sa ejaculeze "pe vagin"ci "in vagin", vaginul fiind partea interna a aparatului de reproducere.
Esti sub orice critica.Nu iti cunosti propriul organ genital, dar te joci cu focul.
Virgina din punct de vedere moral nu mai esti.
Ca sa ramai insarcinata trebuie sa fie penetrarea adanca..si nici macar atunci nu este 100% sigur..deci nu-ti fa griji..mai ales ca nu ti s-a rupt himenul.
Ooofff copii din ziua de azi.
data viitoare sa ii atragi atentia sa ejaculeze in orice alta parte!
nu sunt sanse prea mari sa fii gravida doar de la atat. e nevoie de mult mai mult ca sa ramai gravida, dar totusi fa si un test de sarcina pentru a te linistii de tot.
ps: aveti grija pe unde EJACULATI!
Bineinteles ca poti ramane insarcinata. Spermatozoizii pot inota si intra in vagin.
Da, poti ramane insarcinata, Acum te intreb si eu pe tine '' de ce te joci cu pasarica daca nu te informezi de riscurile care le implica acesta joaca''? Din cauza asta sunt atatia copii care fac copii ca nu puneti manas a va documentati. Sper ca nu ai ramas insacinata, nu sunt sanse foarte mari dar pe viitor pune un prezervativ pe penisul baiatului
Deci fetito. spermatozoizii in contact cu aerul mor! si chiar daca nu mor nu mai au acea capacitate de a ajunge sa fecundeze ovulul!)))))))?
Cum spuneam.mor in 15 draci ! eu stiam de 20 de secunde poti sa te si uiti si pe net oricum ca mor ca nu mor. tot nu poate ramane ca nu se scurg asa si intra si mai inoata vai de tine si de inteligenta ta :* app [ma doare undeva si nici acolo de ce statut ai tu]
Vaginul e o gaura, sa-i zic asa n-are cum sa scuipe penisul pe vagin ci in. dar in loc sa te duci sa te informezi tu te **** din prima.
Cum sa "scuipe " in vagin din moment ce nu a fost contact sexual? ar fi "scuipat" in vagin daca ar fi avut loc contactul sexual
Aplauze.