anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu a facut dus dupa ce a ejaculat pe sine, ar putea ramine spermatozoizii pe cada, chiar daca apa a fost scursa? As putea ramine insarcinata daca am facut si eu dus a doua zi dupa el?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Vai mami, cum bre sa ramai insarcinata? dar acea cada nu se mai spala? ori te-ai plictisit si pui intrebari la vrajeala.
explica-mi ce inseamna
"a ejaculat pe sine"
insarcinata ramai doar atunci cand ciocanelul intra in contact cu a ta cutiuta si se varsa ceva in cutiuta ta.
restul sunt dor povesti.
O zi bunahappy

| Adryan17 a răspuns:

Tu esti serioasa? Daca ramai cumva gravida dupa scena asta, pastreaza copilul si adumi-l mie. Ala sigur e copilul lui Superman laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu,draga! Gandeste-te!
Curizitatea asta ma omoara : cati anisori ai?

| ywar a răspuns:

Doamne Dumnezeule... adolescenti pregatiti pentru "nimic" cu pretentii de adulti.

| Alcyon a răspuns:

Nu se poate asa ceva. Spermatozoizii nu pot trai decat in mediul lor sau in vagin. Cand sperma se usuca, mor in cateva minute. Oricum, chiar daca ar mai fi ramas vreunul sa zicem, sunt sanse minime sa ajunga in vaginul tau, fara penetrare, ca nu e superman.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu mai KisQa, la cele spuse de Alcyon tin sa adaug ca in contact cu aerul sau cu apa spermatozoizii mor

| Jony123 a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Eu tin sa va informez ca spermatozoizii nu mor in cotact cu apa sau aerul laughing))

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru Jony123):

Informeaza-ne, orice informatie noua este bine venita

| fotbalistata a răspuns:

In niciun caz! mi a fost dat sa o aud si pe asta laughing

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru fotbalistata):

Razi ca de... tu ai mare experienta oh go on

| astrixz a răspuns:

O curiozitate de a mea, cati ani ai tu ca dupa intrebarea pusa nu mi se pare ca ai multi?