Surioara mea are 10 ani si imi trimite pupici si inimioare pe wapp , spune-i ca iti pare rau si ca ai facut-o pentru ca tii la el nestiind ca e sora lui, si da mi se pare normal, nu ai gasit un mesaj privat sa zicem, e un mesaj public unde poate sa vada toata lumea, e sora lui normal ca nu o face cu o intentie anume, serios acum... -_-
Mai bine intrebi cum sa nu mai fii proasta, ar fi mai multe de povestit.
Ca catul asta nu il poti indrepta, atat te duce sfecla.
Nu e normal sa te iei de cineva din senin, apropo. Daca baiatul ala te f te si se afiseaza cu tine, nu ai nici un drept sa ii controlezi anturajele.
Ai doar dreptul sa il lasi tu in pace, daca nu iti convine.
E greșit sa te comporți asa indiferent despre cine e vorba. E comportament de mahalagioaica care își pune fustele în cap. Puteai sa l întrebi pe el cine este și ce legătură are cu ea dacă ești geloasa. Oricum, nu vad rostul sa te iei de fete ci de el caci dacă va fi sa te însele, va fi alegerea lui, ele nu au nici o obligație fata de tine
Dacă iubita mea mi-ar fi făcut faze de genul ăsta nu cred ca o mai băgam în seama 2 săptămâni. sau niciodată, cine știe
Din moment ce faci gesturi de genul asta, adică sa intri pe profilului unei necunoste și sa ii spui sa îl lase în pace pe iubitul tău de parca mama. ce mult rău i-a făcut cu niște pixeli; ma gândesc ca o rotita nu iti merge bine.
Cum sa repari greșeala? Greșeala ești chiar tu și mentalitatea ta, asa ca repara-te.
Te intrebi dacă e normal ca sora lui sa ii trimită inimioare, dar de reacția ta nu te intebi dacă a fost normala?
Da, sora lui poate sa ii trimita cate inimioare vrea. E absolut absurd sa te iei de fete care ii comenteaza pozele, cu sau fara inimioare. Daca nu e interesat de ele poate singur sa le dea unfriend si/sau block. Daca e interesat de alta fata o sa fie suficient de destept sa ii spuna sa nu trimita inimioare cat tu stai ca jandarmul pe profilul lui.
1. Prietenul tau ar trebui sa nu mai foloseasca feisbuk in 2020;
2. Daca ii lasau 100 de fete comentarii cu inimioare, te luai de fiecare in parte?;
3.Da, e normal. Sunt doar niste inimioare virtuale, ce mare lucru . Iti poti cere scuze surorii lui, si de asemenea sa nu iti mai repeti greseala. Una e sa il vezi cum se linge cu alta fata, si alta sa te certi cu lumea pentru niste emoji cu inimioare.
❤️
Cine mai folosește facebuci în 2020, credeam că toate aceste exemplare au murit, dar se pare că nu
Mai bine l-ai lasa in pace ca daca asa faci la rude cine stie cum faci la altceva