| Tzufulish a întrebat:

Prietenul meu a pus pauza la relatie dintr-un motiv complet ciudat cica vrea sa fie singur pana dupa 31 decembrie.Am suspiciuni in chestia asta.Toate prietenele mele mi-au spus ca relatia este gata si eu cred la fel da chiar nu stiu ce sa cred cred ca vrea doar sa fie singur de revelion ca sa fie liber sa faca sex si alti draci.Ca stie ca eu nu vreau inca va rog ajutati-ma :-s nu stiu ce sa cred

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi aşteaptă până pe 31 decembrie şi vezi ce-ţi spune. Dar oricum chestia asta cu pauza în general nu aduce nimic bun. Până la urmă pauză de ce? Dacă te iubea nu vroia pauză. Baftă!

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
E posibil sa vrea ca sa va despartiti, sau poate ca vrea sa mearga cu prietenii lui intr-un loc "special" fara tine, sa poate sa faca ce vrea, sa bea, sa danseze si sa ne mai gandit si la prostii daca tot ai mentionat in problema ta.
Eu te sfatuiesc sa il lasi un timp, si in timpul ala sa-ti faci si tu de cap, sa nu-si de-a seama ca suferi dupa el, ca nu mai stiu ce.
Pur si simplu...Traieste-ti si tu viata.

O seara placuta si An Nou Fericit!happy

| morena a răspuns:

Cel mai bine e sa i-ti faci planuri de rezerva, in cazul cand vei ramane cu ochii in soare! Binenteles ca vrea sa-si faca de cap, dar vrea sa te aiba si pe tine pe banca de rezerva, in caz ca nu-i iasa pasenta! Accepta realitatea si nu sta sa-ti plangi de mila, cand el incearca sa si faca o viata paralele de relatia cu tine! Imi pare rau ca-ti spun ca asta nu-i o relatie sanatoasa, dar asta depinde de cat poti suporta tu! Doar tu i-ti sti limitele, si daca merita sa astepti compania, si atentia, unui mitocan! Asta e ce trebuie,, sa stii ce sa crezi"! Capul sus si treci la urmatorul! Nu intampina anul nou singura! Ai la dispozitie inca 2 zile sa rezolvi spatiul liber de langa tinehappy! SUCCES!

| StaceyG a răspuns:

Deci stai ca nu prea inteleg voi v-ati despartit? Daca v-ati despartit inseamna ca nu poate sa se tina de cuvand adica sa nu fie cu cineva de revelion nu stiu mno eu nu tiam prea inteles intrebare. Dar cred ca ar fi mai bine sa te desparti de el si intr-un tarziu is va da seama ce a pierdut

| AnkiCardle a răspuns:

Nu te vrea.

| ladybug11 a răspuns:

Pai, de obicei, din cate cazuri cunosc imi pare rau sa iti spun dar atunci cand baiatul cere pauza. e cam gata...
Dra poate la tine e diferit, poate doar vrea sa vada daca se poate distra fara tine, si daca tine la tine n'o sa poata face nimic pentru ca o sa ii stea gandul doar la tine. Iar daca s-a distrat de minune. poti sa'l schimbi.

vei vedea ce se intampla. Sper ca te-am ajutat!

An nou fericit!

| anonim_9012 a răspuns:

"Vreau sa luam o pauza" sau "vreau sa fiu singur" e un fel de a spune gata relatiei. Poate multi fac asta ca sa nu raneasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si-a gasit pe alta tu...