| sorina18 a întrebat:

Prietenul meu a pus punct relatiei noastre defintiv in seara aceastasadspunea ca nu suntem potriviti sad. Am fost 7 luni impreuna, el este si primul meu prieten:-

Răspuns Câştigător
| CiprianTPU a răspuns:

Nu o sa-ti fie deloc usor sa il uiti. Imi pare rau pentru tine, sincer. Am trecut si eu prin astfel de momente, au trecut mai bine de trei luni de atunci si tot nu sunt "vindecat" complet. Tot ce iti pot spune e ca te inteleg, atata tot. Cu restul trebuie sa te descurci singura, nu prea te poate ajuta nimeni in cazuri de genul asta. Doar o saora sau o mama, care iti este alaturi mai mereu. Ai grija de tine!

6 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Mi se rupe.

| Albastrita a răspuns:

Va ce simti tu. Daca el crede ca nu sunteti potriviti inseamna ca are pe altcineva CREDstraight face, nu spun numai asa sa imi dai funda ca nu ma intereseaza. Eu te sfatuiesc sa faci ce iti spune inima. Si daca el a vrut sa ramaneti amici inseamna ca TOTUSi mai are ceva un mic sentiment acolo pentru tine, credhappy. Incearca sa il uiti si sa v. cu un alt baiat. Va cum crezi.
Bafta love struck!

| monique15 a răspuns:

Sorina, mai ai putina rabdare. Poate este o minciuna de 1 aprilie laughing Daca a fost 7 luni cu tine nu te poate parasi pur si simplu. Mai ai rabdare, poate nu e totul atat de negru...winking

| sorina18 explică:

Nu sa luat toata intrebareasad
Am pierdut tot ce iubeam mai multsad. Mi-a spus daca ramanem amici si i-am spus ca numai vreausigh
Cum sa il uit?sad cum sa trec peste? mai ales cand il vad zilnic ca sta cu mine pe stradasad
Este bine ca am ales sa numai fim amici?sad

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru sorina18):

Hey..iti doresti prea repede sa il uiti sau sa treci peste asta...Chestia asta se va intampla cu timpul, nu deodata. Ceva similar am patit si eu si tot pe strada mea statea si ea si a fost o relatie de 8 luni dar cu timpul nu mi-a mai pasat. Cel mai bine este sa te duci sa faci activitatile tale favorite:handbal, volei, pictat etc.

| 192837 a răspuns:

Te`ai gandit vreodata ca ar exista alta fata la mijloc si nu stie cum sa iti spuna? poate nu ai fost destul de atenta cu el si astfel si-a pierdut iubirea fata de tine,,, peste catva timp o sa razi de suferinta ta de acum si o sa spui :"cum am putut sa sufar asa?" nu o sa il poti uita, poti doar sa iti schimbi sentimentele fata de el, nu te gandi sa stai si sa plangi in casa, fi cat mai vesela, distreaza`te. si treptat o sa poti sa uiti de relatia asta. sper ca te-am ajutat! :*:*