| candyony a întrebat:

Prietenul meu a stat cu alta fata in luna in care am fost certati. Credeti ca merita sa il iert? Eu il iubesc foarte mult dar nu suport gandul ca a mai atins alta fata in afara de mine. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| AngelGirl5 a răspuns:

Well... Eu i-am dat a doua sansa, chiar aseara, dupa 7 luni in care am fost despartiti... si el a fost cu alta, si tot la mine s-a intors. Acum nici eu nu stiu daca merita sau nu, insa incercarea moarte n-are straight face. Incercam. Daca merge merge, iar daca nu atunci fiecare ne vom vedea de drum. Fara nici o suparare. Ai grija de tine. Tine-ma la curent pls :*. Merita sa mai dai o sansa sa vezi daca omu' se schimba sau nu. :*

7 răspunsuri:
| Noitzee a răspuns:

Depinde.Daca il iubesti asa cum spui tu inseamna ca exista si a 2 a sansa nu? Te-ai gandit la posibilitatea sa fi fost cu aceea fata doar ca sa te faca geloasa? Nu stiu motivul asa ca nu ma bag, spuneam doar ca orice persoana merita a 2 a sansa happy Peace

| pallsNk09 a răspuns:

Eu spun, ca ar merita a 2-a sansa. Adica, te obicei, baieti/ fetele, cand se despart de iubita/iubit. si chiar se iubeau, nu mai comunica mai cu nimeni, sunt suparati mai tot timpul, ee. Poate el a preferat sa nu ramana asa pentru tot restul vietii, sau cel putin o perioada destul de lunga si a preferat sa fie cu alt cineva pentru a fi ca inainte, desigur ca pe aia nu avea cum sa o iubeasca mai mult decat tine, pentru ca nu cred ca au avut foarte mult timp pentru a se indragosti. Deci, ofera-i a 2-a sansa. Vezi daca ti-a simtit doru', si daca se mai comporta ca inainte, daca nu... eu zic sa vorbesti cu el, daca tipa aia avea alt cv mai bun ca tine sau astea. Sau a 2-a varianta. Pa! funda? puppy dog eyes

| didibeskk a răspuns:

Eu zis sa ii dai o a 2 sansa daca il iubesti si te iubeste:*! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice om merita a-2-a sansa.Numai tu stii adevarul si poti decide daca il ierti.Numai bine.

| Aurelian0709 a răspuns:

Depinde acum dacă te-ai dus și tu la altul în timpul asta când ai fost despărțita de iubitul tău.
Eu i-am dat papucii lui una pentru ca în perioada in care am fost despărțiți a vb cu altu.
Părerea mea este ca dacă tu ești "curata" dacă înțelegi ce zic, și cealaltă persoana calcă strâmb, nu exista nici o cale de iertare.

Răspuns utilizator avertizat
| candyony explică:

Ok va multumesc mult. m-am decis, si o sa ii mai dau o sansa. sper sa nu ma dezamageasca din nou. pupicei pentru toti :*