| CeViata a întrebat:

Prietenul meu a zis ca ma crede doar daca merg la el acasa, sha invatam ciha. Dar el e cls a 8 si eu a 6 :[. Imi e cam frica sha merg la el acasa. Pate she intampla ceva. Dar nu vreau sha il pierd pentru e cel mai frumi baiat care l-am cunoscut vrodata. Si il iubesc foarte mult. Ironie parinti lui sunt plecati in Spania si el sta singur acasa. Ce sha fac sha il pierd prosteste pe cel mai frumos baiat dintr-o frica de copii. Sau sha merg la el acasa? Ajutor dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| smile21 a răspuns:

Daca zici ca il iubesti mergi daca nu vrei sa se intample nimic nu se va intamplawinking stai linistita mergi cu increderelove struck

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Mi se pare o prostie. In primul rand esti prea mica pentru a avea un prieten, dar sa te duci la el acasa... in al doilea rand stai tu calma ca o sa gasesti baieti si mai frumosi, esti mica inca, nu ai de ce sa-ti faci griji, iar in al treilea rand daca vrea sa fiti impreuna si tine la tine, te crede... nu trebuie sa te duci la el acasa. Cred ca iti dai si tu seama ce o sa urmeze dupa asta, nu? Stai tu chill ca sunt destui baieti pe lume, ai destul timp. ^_^

| LeuTz a răspuns:

Pai pentru inceput ai putea sa inveti sa scrii.Ai scrisul tipic unei pitipoance hhhhh.De violat nu te violeaza daca te duci la el, probabil o sa va sarutati si altele.

| CeViata explică:

Mda LeuTz merzi de complimenth intr-adevar mai facut sha ma simth mult mai bine tongue