| Girl_5668 a întrebat:

Prietenul meu are 18 ani, eu 15 suntem de 2 zile impreuna. Dupa ce imi pot da seama daca vrea doar sa se culce cu mine?sadFunda.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa-ti dai seama in timp. Este destul de matur sa stie care sunt riscurile sexului la fete prea tinere, asa ca daca tine vreun pic la tine, nu-ti va propune sa faceti sex in urmatorii 2-3 ani. Stiind asta, probabil va fi destul de retinut pentru a nu provoca situatii in care ispita sa fie mare. Daca nu e asa, pune-ti semne de intrebare.

| Crisu a răspuns:

Cu timpul o sa vezi. daca dupa prima saptamana iti propune asta, e clar ca doar asta vrea, mai ales daca si insista. daca e asa atunci nu ar trebui sa fii cu el, decat daca vrei si tu doar o aventura.

| thereforyou a răspuns:

@Brigaela
Sa fim seriosi, crezi ca relatia lor o sa dureze 2-3 ani? putine fete apuca varsta de 17 ani virgine in zilele noastre.

| Douapunccteunics a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.

| alessyca a răspuns:

Simplu, daca iti propune asta devreme ...adica din prima saptamana/luna si daca tu te opui te lasatongue sau exista riscul sa astepte dupa tine mai multe luni si dupa sa te lase. Incearca sa-l cunosti, sa vezi ce gen de persoana este si dupa sa iei o decizie, nu sa arunci sentimentele in fete, cum fac majoritatea fetelor si si-o cam ia in manalaughing)

| babydolldeea a răspuns:

Dupa felul cum se comporta eu iti sugerez sa nu te bagi din prima in pat cu el doar fiindca e iubitul tau eu am 18 ani si abia dupa ce am facut un an impreuna cu iubitul meu am facut dragoste, daca vrei sa faci sex fa-o dar nu doar fiindca insista el si al meu a tot insistat jumate de an dar nu am vrut faci dragoste cand esti pregatita si chiar iti doresti tu asta, app daca sunteti de doar 2 zile impreuna crede-ma ca nu o sa fii speciala pentru el sa te bagi in patul lui din prima,

| manolache_1097 a răspuns:

Deci brigaela lasa-ne persupun ca esti tocilara deci virgina, si tu girl daca tot o tine pe-a lui cu sexul decat asta vrea, prin urmare dai papuci