| Dsu a întrebat:

Prietenul meu are 18 ani iar eu 14. Este la distanta de o ora. nu il vad foarte des. Ma gandesc ca asi avea o varsta destul de potrivita pentru a imi incepe viata sexuala, dar cred ca sanii mei nu sunt destul de mari sau corpul meu nu este frumos, sau el si-ar face o parere proasta despre mine. NU stiu ce sa fac.

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Varsta minima la care o fata isi poate incepe viata sexuala fara riscuri este 17 ani si jumatate. Asa ca tu esti foarte departe de varsta potrivita si trebuie sa mai astepti. Daca faci sex acum vei reusi doua lucruri: sa devii dependenta de ginecolog si sa-l bagi pe tip in puscarie.

greece12
| greece12 a răspuns:

La 14 ani e mult prea devreme sa-ti incepi viata sexuala.O sa intelegi asta la 18 cand vei intalni dragostea vietii tale(si nu vei mai fi virgina), la 24 cand vei descoperi ca ai trompele uterine infundate(si nu poti face copii) sau la 30 cand vei avea cancer de col uterin.Si,pe urma, baiatul ala are 18 ani si nici nu e langa tine, tu realizezi ca el poate avea linistit prietena si tu sa nu afli nimic? Esti asa sigura ca unul de 18 ani, face kilometrii intregi pentru o pustoaica de 14? Nu ti se pare nimic ciudat aici? Si,ca sa inchei,sanii tai nu sunt o problema,vor creste daca iti lasi corpul in pace,sa se dezvolte armonios.Dar, bineinteles, tu fa ce vrei.Sa nu plagi pe urma.

| fabiola a răspuns:

Te gandesti? Eu zic ca nu gandesti! Ce sa faci? Sa-ti vezi de scoala, de copilarie daca vrei sa nu te doara capul.Si inca ceva :intai este iubirea si apoi restul!

| NoChanceForUs a răspuns:

De la 16 ani încolo este chiar sănătos pentru organism...dar dacă tu vrei să faci asta cu un mini pedofil...la 18 ani nu m-aș uita în nici un caz la o fată așa mică.

| ionela22 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pentru ca esti prea tanara pentru asa ceva si daca te iubeste te va accepta asa.Nu fa ceva ce vei regreta mai tarziu, gandeste-te.El este mai mare dar tu nu are rost la varsta asta

| NoSmile a răspuns:

Buna. imi pare rau sa te dezamagesc,dar eu cred ca nu numai varsta trebuie sa fie potrivita,ci si tu sa te simpti pregatita, mai ales psihic. deoarece in corpul tau se vor face transformari. dupa parerea mea nici varsta nu este tocmai pregatita, eu am 15 ani,dar nici mcar un momnet nu m-am gandit sa-mi incep viata sexuala. despre corpul tau nu iti face prea mari probleme,deoarece el daca te iubeste,iti va gasi corpul adorabil. toti baietii au gusturi diferite, unora le plac fetele cu sanii mici, altora cu sanii mari. nu toti mixeaza pe o anumita categorie.

| nimiiiiiic a răspuns:

Destul? Nici gand! vezi ca incepe camp rock pe disney chanalllllll :*. puss puss

| MadutzaB a răspuns:

14 ani nu este o varsta deloc potrivita pentru ca organismul tau este in continua schimbari si pot aparea disfunctionalitati,dar asta este alegerea ta. Daca te iubeste te accepta asa cum esti indiferent de marimea sanilor, greutate, inaltime sau altele.Cred ca ar trebui sa te gandesti inainte de 10 ori sa faci acest pas.Mai tarziu vei regreta pentru greselile facute acum.

| saku970 a răspuns:

Teoretic de la 14 ani in sus ai voie sa faci sex dar nu cu un partener cu varsta mai mare de 18 ani. oricum nu are cine sa afle ca ai facut tu sex cu un adult...decat daca nu te protejezi si ramai insarcinata asa ca ai grija

| bunny_6472 a răspuns:

Destul de mare? mie nu mi se pare

| bunny_6472 a răspuns:

Destul de mare? mie nu mi se pare mai asteapta

| bunny_6472 a răspuns:

Destul de mare? nu mi se pare

| sabilopod a răspuns:

Mai asteapta 10 ani. eu mai astept 11. sa asteptam amandouaaaa! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești o proastă, vrea doar sex de la tine iar după aceea îți va da instant cu piciorul. Cei de genul lui caută fete naive de vârsta ta deoarece sunt mai ușor de cucerit (fraierit).
Apoi, riști cancerul de col uterin și el pușcăria. Priceput?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@saku970, teoretic n-are voie în niciun caz, abia după 16 ani din punct de vedere al legii. Practic după 17 ani, deoarece riscă cancerul de col uterin și apar niște schimbări negative de o să regrete toată viața dacă o face până în acea vârstă. În plus, ca mulți alții, acesta vrea doar sex de la ea, nu-i evident?

| George55 a răspuns:

Ieu zic sa mai astepti pana la 16 sau 17 ani.Esti prea mica ca sa-ti incepi viata sexuala

| Lolipop_5133 a răspuns:

Esti prea tinara, ai putea sa-ti strici viata.Asteapta macar 2 ani dar, cel mai recomandat in ar fi peste 4 ani

| AnNnA_2778 a răspuns:

Dupa parerea mea nu esti inca pregatita sa faci acest pas. Cred ca 14 ani este inca o varsta frageda pentru a-ti incepe viata sexuala. Vorbeste cu prietenul tau in legatura cu al tau corp. Vezi daca lui ii place ceea ce vede la tine. Iar in al doilea rand TU trebuie sa inveti sa te vezi. Cauta calitatile si vezi partea buna a lucrurilor. Nu conteaza de ai sanii mici sau nu ii ai destul de mari. Esti in perioada pubertatii si acum cresti, te dezvolti.

Întrebări similare