| luce20022 a întrebat:

Prietenul meu are 185 cm iar eu am 160. Credeti ca aratam bine impreuna sau cam ciudat? funda pentru un raspuns argumentat

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E perfect, ca simetrie. Am vazut si 1, 50 cu 190. Important e ca voi sa va placeti si intelegeti, nu inaltimea, care este ceva ce nu depinde de noi. Mignonele au de obicei un farmec aparte!

| Adry05 a răspuns:

Daca pe voi nu va deranjeaza nu e nicio problema. In plus in majoritatea cuplurilor baiatul e mult/cu mult mai inalt decat fata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, conteaza sa va potriviti, sa ave ti obiective comune, inaltimea se poate remedia, porti tocuri ca o fată asa este elegantă pe tocuri, si daca tu ai 1, 60 pe tocuri de 10, 12 cm vei fii cît el, sa u poartă platforme, alea sun m ai inalte au vreo 13-15 cm, si gata, ai scapat de problema inaltimii, ce varsta ai tu? Dar el?

| neutrino a răspuns:

Daca va intelegeti, atunci nimc nu poate fi ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu e deloc ciudat, e chiar drăguț. oricum, ce contează, important e să vă iubiți.

| rousz a răspuns:

Eiii dar dintre toate asta ar trebui sa te intereseze daca aratati ciudat impreuna ...important e ca va iubiti si atat restul e 0winking

| adyzone a răspuns:

Nu e deloc ciudat, poate daca era invers era o mica problema, dar nici atunci. Nu inteleg e ce sunteti voi fetele atat de complexate. Prietena mea de exemplu are aprox aceeasi inaltime cu mine (e foarte putin mai scunda), iar cand iesim impreuna nu isi ia tocurile inalte, ca vezi doamne e mai inalta si se vede naspa. Eu nu cred asta!

| Lucitu a răspuns:

Conteaza?