anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu are foarte multe amice, de sex feminin. Este practic inconjurat de fete. Sunt fete normale ce e drpt, nu sun pitipoance si alte printese si el la fel, nu e cocalar, "boss" si altele... suntem de ceva timp impreuna si ne iubim, dar observ ca are multe amice. E ciudat, fiindca desi ele nu zic ca il plac totusi vad ca se cam intampla, prietenele lui stiu de mine, stiu ca suntem impreuna. El zice ca sunt doar prietene si ca asa s-a nimerit sa fie in grup de fete. Am motive dc sa imi fac griji? Trebuie sa iau oarecum masuri sau sa stau in banca mea? Eu tot ca cred unele dintre ele il plac pe el dar sunt sigura ca el nu ar intentiona nimic. Sa ii spun ce cred eu? Ma gandeam ca nu e asa grav, nu ma deranjeaza foarte tare fiindca il consc si stiu ca este cuminte. Ce ziceti?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ceva se intampla daca are multe amice femenine si ar trebui sai pui niste restrictii pentru ca daca e liber isi face de cap

| Denisa a răspuns:

Nu are nici o problema ca sta intr-un grup de fete. Grupul meu e aproape numai de baieti. Cand iubitul meu mi-a zis ca nu ii convine am facut "scandal". Se poate ca unele din ele sa il placa dar atata timp cat e cu tine si simti ca te iubeste ele nu sunt adversarele tale.

| nana a răspuns:

Salut. Ai grija sa nu te arzi. Increderea este la diferenta de o secunda de dezamagire. Ispita si curiozitatea infrange fidelitatea si la femei si la barbati. OK! Ai grija. Pup.
nana

| Fn1613 a răspuns:

Si eu sunt cam in situatia ta. de fapt eu doar il PLAC pe baiat si la fel ca si in situatia ta este mai inconjurat de fete si nu e cocalar cum sunt uni, nici eu nu-s pipipoanca ca altele. In fine, eu nu am ce-i reprosa pentru. ca doar il plac daca eram intr-o relatie poate ca da dar daca as fi in locul tau de fiecare data cand se poarta frumos cu alta fata. prima oara m-as uita insistent la el, a doua oara as fi suparata si apoi i-as spune, sau poate isi da seama de prima data. Oricum ai grija sa nu se intample vreo cearta si sa va despartiti, supune-i-o cu frumosu, sper ca te-am ajuttat! bye kiss wave

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine ar fi sa il las in pace, sa vezi pana unde ajunge, daca tine catus de putin la tine nu cred ca ar face ceva care sa te raneasca si mai ales daca zici ca-i cuminte nu cred ca te-ar insela baftawinking