Buna, pai poate se simte acasa cel mai bine, acolo nu va deranjeaza nimeni(poate)si se simte comod...
Putem sa ne gandim si la lucruri pozitive cit si negative in acest lucru: probabil sa-i fie rusine sa iasa cu tine, dar poate se simte mai bine in asa mediu, sau poate e o perioada ca sa fie retras cu tine sa va simiti bine numai voi amandoi, exact si eu am avut o asa perioada, preferam sa stau mai mult cu ea, si nu in oras printre prieteni.
Poate ca acasa se simte mai bine...nu-i place sa fie in centrul atentiei sau vrea sa fiti mai mult singuri
Cat timp voi va intelegeti bine, exista comunicare... locul unde stati e mai putin important.Sunt persoane care se simt mult mai bine acasa decat undeva in oras in galagie.sau poate fi doar o perioada...nu trebuie neaparat sa te gandesti ca e ceva la tine... daca era nu vroia sa va mai intalniti.
Pai draga eu as considera asta ca ceva normal... te vrea, dar si te respecta... dar ceea ca va vedeti mai des la el. poate ca nu-i place sa-si exprime sentimentele in publik...stii tu cum se nasc birfele...
Nu stiu ce sa zic ...cum au spus si alti utilizatori ...cred ca se simte mai bine la el acasa...pentru ca e un loc mai intim ...si nu va deranjeaza nimeni ...nu vad ce ar fi rau ...totusi .ar trebui sa iesiti din cand in cand sa faceti o plimbare...
Cum zici si tu... daca vrei sa va plimbati e de acord ...deci e clar ca se simte mai bine la el acasa......nu e ceva ingrijorator ...bafta :* si iubiti-va mult:X
Nu e nimic rau in asta... face foarte bine... dar na am impresia ca nu trece la actiune (sex)... asa e?
Mie mi se pare normal ca el sa vrea sa stea in casa. Dar nu mereu. De obicei, macar la o anumita perioada de timp, ar trebui sa iesiti si voi. Sau, poate nu are bani. Ai incercat sa vb cu el despre asta? Propune-i sa iesiti cu mai multi prieteni. Sau doar voi 2. Incearca sa observi expresia pe care o are cand tu ii propui lucrurile astea. Succes!
Probabil ca ii place atat de mult de tine incat... te-ai prins tuh ...sau poate ca nu vrea sa arate ca este dragastos, baietii nu prea vor sa arate ca-s morti dupa o fata...in general ei cred ca pot cuceri orice alta fata, oricand da nu-i asa ...in fine crezi ce vrei pa! Noroc!
Buna, probabil nu ii place sa iasa mai tot timpul ai rabdare cu el k timpul se va schimba...bafta
In cazul acesta el vrea sa faca dragoste cu tine. Asa e la mai toti baieti si crede-ma ca asa e. De aceea vrea la el acasa deoarece e mai sigur asa.