| maria_4771 a întrebat:

Prietenul meu care era mai mare decat mine cu 5 ani, intr-o seara cand ne aflam la el acasa, cu toate ca stia ca sunt virgina si nu vreau sa-mi incep viata sexula, mi-a bagat un deget in p... lucru care m-a jenat un pic, dupa care l-a rotit, fapt care m-a durut ingrozitor, mai sunt virgina?

11 răspunsuri:
| wazzy a răspuns:

Normal ca nu

| wazzy a răspuns:

Da de ce te deranjeaza?

| ALex2oo7 a răspuns:

Da mai esti!
Dar daca ai avut sangerari nu mai esti.
Un lucru e cert, nu trebuia sa-l lasi sa-ti bage degetul in..., daca nu vroiai sa-ti incepi viata sexuala.

| Marynna a răspuns:

Nu ne-ai zis daca ti-a curs sange.In fine, chiar daca nu ti-a curs exista riscul sa nu mai fii virgina.Cel mai bine ar fi sa te duci la un ginecolog, el iti poate spune sigurhappy

| Patry a răspuns:

Ce nesimtit e prietenul tau straight facestraight facestraight face. Pai mai esti virgina ca nu ati facut sex doar ti la bagat straight face. Ce nesimtire din partea luui.

| ღS1doXღ a răspuns:

Tu fata draga,eu nu am nimic cu el si nici cu tine,nici el nu e nesimtit dar tu esti! pentru ca tu i-ai permis! Daca ai stat sa iti bage degetul si normal ca ti-a placut si tiehee heehee hee da, stai sa il las, oare mai sunt virgina? ce intrebare stupida!laughing)

| Simonaaa a răspuns:

Daca ai sangerat nu mai esti. daca nu ai sangerat mai estihappy

| rony a răspuns:

Uneori ruperea himenului se poate face si fara a sangera.Asa ca e... posibil, dar nu-i sigur.Si nu pune la suflet toate comentariile rautacioase, bafta.

| ღS1doXღ a răspuns:

Multumesc cui mi-a dat inteligent

| omgmemexican a răspuns:

Ce trist...crying cum a putut sa faca asa ceva?crying mie prietenu mi la bagat pe ala mare si am tipat si ma durea crying acum ce fac?crying

| Trololol_3071 a răspuns:

Daca nu esti insarcinata, inseamna ca mai esti virgina.