| latexcap93 a întrebat:

Prietenul meu cel mai bun isi inseala iubita. Credeti ca ar fi bine sa ii spun fetei?

Răspuns Câştigător
| plasticstyle a răspuns:

Nuuuuu, pune la cale un plan diabolic devil iti iei prietenu la plimbare intalnindu-va cu "amanta", trimiti un mesaj de pe telefonul "amantei" iubitei in care sa i scriiiii: prietenul tau te inseala vin o si convinge te, si ii dai locul unde suntetiiiii.omggggg mai uite-te si tu la telenovele

18 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Nu e treaba ta, asa ca nu e cazul sa te bagi.

| SweetCandy a răspuns:

laughing bine ca i-ai spuslaughing esti mandru de asta nu?laughing)

| :X pinky love you :X a răspuns:

Cred ca ar fi excelentwinking

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Esti prietenul lui nu al ei!
Ii tii partea lui in cazul in care nu vreai nimic cu tipa!
Bafta!

| multimoak a răspuns:

Nu-i spune pentru ca tu vei cade la mijloc... Mai bine incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa-i spui sa aleaga pe una sau pe cealalta. O sa-i vine si lui randul si nu o sa-i fie prea bine. Daca vezi ca nu e de acord, insista sau incearca sa o duci pe fata aia sa-l surprinda ea, fara sa-si dea seama ca te-ai bagat tu...
Sau poti lasa lucrurile sa decurga de la sine. M-ai devreme sau mai tarziu va aflawinking
Orice ai face, ai grija sa nu ajungi tu cel parasit de amandoi din cauza conflictelor happy

| multimoak a răspuns:

@latexcap93: Ooooooooo... Stiai tu ce stiai de vroiai sa ii spui! oh go on nebunaticulehee hee

| validana a răspuns:

Da! Asa cred ca ar fi corect! Insa incearca sa vorbesti si cu prietenul tau si sa ii explici ca nu este bine ceea ce face!

| Zâmbărici a răspuns:

Bai te rog eu nu fii turnator, e viata lui, de ce trebuie sa te bagi tu? Ori ai ceva tangente cu fata aceea?thinking

| latexcap93 explică:

Prea tarziu! i-am spus tipei. era debusolata, dar am linistito eu si ma rasplatit cu o partida strashnica de sex

| psihox a răspuns:

Investigheaza.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu stiu, mai bine nu te baga, dupa aia iti strici relatia de prietenie si cu el.Las-o singura sa-si dea seama cu cine sta langa ea.

| FineBroAndy a răspuns:

Asta depinde de tine, dar poate prietenul vrea sa ii dea o lecie pentru ca poate si ea l-a inselat.Asta depinde doar de tine!

| RainDrop a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau, daca insista, cheama iubita lui cand el e la o intalnire cu cealalta.

| casy14channel a răspuns:

Ar cam trebui ca doar acum nu prea poti trai in minciuna, o sa se afl oricum
da mai bine ii spui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha deci vrei sa-i spui fetei ea sa-ti multumeasca si sa ai parte si tu ce placinta nu? pahahahah parshiv esti ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? E o treaba cu doua taisuri, risti ceva de proportii; daca esti sigur de asta, mai bine discuta cu prietenul tau mai intai, spune-i ca nu e corect ce face, ori ii spune el ori ii vei spune tu!
Dar daca crezi ca ea nu va reactiona tocmai bine, mai bine e sa ii spui pe ocolite, caci cine stie ce va face, am observat ca tinerii de azi inteleg altfel viata, reactioneaza prea emotiv la orice, nu mai sunt caliti pentru viata, nu au putere sa mearga mai departe sa depaseasca esecurile asa cum este generatia,, epocii de aur", hai sa recunoastem acest lucru!

ANONIM! Daca s-ar fi gandit sa,, puna el mana pe fata"nu ar mai fi dat sfoara in tara, ehe ar fi procedat altfel!

| Dk_6394 a răspuns:

Depinde daca te atrage ea ca persoana daca da poti sai spui daca nu las-o sa se macine