anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu crede ca n-am fost virgina cand am facut-o prima data. Nu stiu ce sa ma mai fac ptc nu ma crede nicicum si de 4 luni mereu se investe discutia aceasta de 2-3 ori pe luna.
Inaintea lui am stat cu un baiat timp de 1 an si 3 luni.Am inceput petting de la 8 luni.Nu a vrut mai mult ptc ii era frica sa nu aiba el sange pe "sabie"(ii era scarba si cica vroia una ce nu era virgina) si ptc ma considera copila si neajuns de matura, sa nu mai enumar faptul ca nu m-a iubit niciodata.Bun, okay. Dupa el, am stat cu un tip care era mai mic decat mine. Eu avand 16 el 14. S-o auzit nu stiu ce zvonuri prin oras ca i-am facut oral si porcarii de genu'. Baiatu e doar un golan plin de bani si vai de el.Te poti astepta la orice.
Nu s-o intamplat nimic intre mine si el nu-s tampita.
Iar actualul, chiar daca stie ca am avut petting in relatia cu cel de1 an si 3 luni,( incluzand si oralul) nu crede ca sunt virgina.
Cand am facut cu actualul intr-adevar nu mi-a curs sange,dar m-a durut putin, nu tare dar am simtit ca doare putin,dar nu am avut alte probleme, totul a decurs bine; in schimb el sustine ca a intrat usor si ca cica " am fost larga".
Recent am pus o intrebare despre masturbare si toate cele, care are legatura cu aceasta. Poate si daca am introdus 2 degete in vagin mi s-a largit himenul, NU STIU CUM SI CE.
Vrea sa ii demonstrez ca am fost virgina? Cum? HABAR N-AM.
Cred ca experinetele neplacute pe care le-am avut i-au dovedit destul, si anume:
1. Am luat pastila fara sa fi fost nevoie, doar ptc a fost sperma afara din vagin(posibil sa fi fost si putin pe langa -precizez ca nu am facut-o atunci)
2. O a doua pastila am luat-o din motivul lichidului preseminal, si aceasta, degeaba bine inteles ptc n-am fost bine imformata si n-am stiut cum sta treaba cu asta si mi-a fost frica sa nu raman. Mare prostie si asta.
3. nu stiam pozitiile sexuale,eram cam stangace, rusinoasa totodata.
Deci nu stiu.s-au intamplat multe dar el nu crede ca am fost virgina si zice ca m-am prefacut sau ceva de genul.
Da-o naibii de treaba...happy
Alte chestii? Pai vede cum alea sunt dezvirginate pe net, le curge sange alea alea, si ca sunt roz in zona pubiana si ca eu sunt mai inchisa la culoare.(un alt semn de-al lui cica, cum ca n-am mai fost)
Recent m-am interesat de treaba asta cu culoarea si explicatia e ca, asta depinde de la fata la fata si ca fiecare e diferita iar totul este in regula.

Intrebarea de baraj, ce sa fac ca nu ma crede.happy Eu stiu exact cum o stat treaba. Nu voiam sa o fac cu cineva care nu merita.

31 răspunsuri:
| orailibrail a răspuns:

Bănuiesc ca atunci când ai făcut petting iubitul tău ti-a introdus degetele în vaginin.

Adăugând și sexul oral pot spune clar ca nu mai erai virgina nici psihic nici fizic.