anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu crede ca sunt disperata dupa el straight face adica, ca il plac foarte mult, ok il plac, dar nu sunt disperata!
Ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| l1t7leb0y19 a răspuns:

În iubire exista un singur sens, acela dinautrul tau spre dinafara si nicidecum sa asteptam, sa cersim iubire, atentie, validare.

Daca el personal iti spune ca tu esti disperata dupa el, inseamna ca nu te apreciaza pentru cum esti si te-a etichetat drept o "disperata".Iti garantez ca daca ai fi cu altul, el ar avea aceeasi parere despre tine si ar spune: "Aia acum e disperata dupa ala".

Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el despre chestia asta cat se poate de serios.Si ar trebui sa te aprecieze ca ii acorzi timp din viata ta ca sa ii dai lui explicatii. Explica-i faptul ca nu esti disperata dupa el. Daca nu intelege,atunci rupe relatia cu el, si arata-i ca esti o fata puternica, si stii sa ai grija de tine si singura.Nu ai nevoie de el ca sa stii ce e mai bine pentru tine. Iti doresc o seara minunata in continuare si iti doresc succes dublu. Daca vrei sa mai discutam, lasa-mi un raspuns. Ciau!

9 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai poate pentru ca il stresezi prea multbig grin.Mai lasa-l si pe el sa respire.Probabil se simte sufocat si de asta zice asa.Ia poarta-te cateva zile rece cu el, sa vezi ca o sa ii fie dor de "disperata" laughing). Bafta :*

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu prea cred că eşti disperată. Adică nick-ul tău spune altceva happy.
Lăsând gluma la o parte, cu siguranţă te-ai comportat într-un anume fel de l-ai făcut să creadă asta.
Reflectează la acest lucru.

| alexandru1991 a răspuns:

Pai daca iti zice lucrul asta lasa-l mai liber in sensul sa nu il stresezi mereu cu te iunesc, imi e dor de tine, nu pot trai fara tine si chestii de genu. Nu il fa gelos ca dupa aia se ajunge la altceva si nu merita. Lasa-l un pic sa respire

| GandesteLogic2011 a răspuns:

De cand a iubi sau place baiatul cu care te saruti, atingi, imbratisezi, sau culci, se traduce in a fi disperat?

| AtlantisMe a răspuns:

Las-o mai usor. Nu il suna foarte des sau sa vrei sa te intalnesti cu el in fiecare zi.

| YourEternalLove a răspuns:

N-ar fi bine ca fata sa nu mai fie cu el nu e o decizie logica poate doar vrea sa vada cum reactionezi oricum incearca sa nu-i acorzi atat atentie cateva zile oricum daca e asa cum spui tu asta ar trebui sa fac oricum nu e ceva normal sa te desp de el daca il iubesti nu fa greseala asta ce sa-ti spun arata-i un pic de indiferenta poate ii acorzi prea multa atentie si are iluzii sau cine stie dar nu e bine ca un baiat sa creada ca suntem disperata ca atunci crede ca noi vom face totul pentru ei si nu e bine sa ne injosim mai avem si noi mandria noastra asa ca bafta

| Kikideea a răspuns:

Poi Buna ai putea sa ai dovedesti ca nu este asa, pur si simplu spunandu-i sau demonstrandu-i:
1.Lasal sa tanjeasca dupa tine ( fal gelos ) arata-i cu nu numai el este in viata ta, ca nu esti inconjurata numai de iubirea lui ci si de iubirea pe care ti-o ofera prietenii/prietenele/oamenii...
2. Si ai putea sa ai spui " Frate de ce sa fiu disperata dupa tine ( atat de mult cat zici tu ), exista si alte pesoane nu numai tu ( cine te crezi )...
Succes sper sa iti rezolvi problema {... fundita...}

| JuStAdY a răspuns (pentru Kikideea):

Deci soro asta ma enerveaza la fete mmmmmm fosta mea prietena se face ca nu am cunoaste cand colo ma suna pan in noapte si face misto...

| Josphine2994 a răspuns:

Buna tuturor! Mi-am pierdut soțul unei alte femei, după patru ani de căsătorie. Am avut o căsnicie minunată, dar a început o relație cu un colaborator care a urmărit după el. El trăiește departe lângă munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost atât de devastat și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un comentariu al lui Amber, care a sugerat că DR PRINCE IDIALU a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele conjugale, să restaureze relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. După 28 de ore, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și familia mea trăim împreună din fericire din nou. Toate datorită DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți nevoie de o mașină de vrăjitor care să poată face o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi. Vă ofer 100% garanție că vă va ajuta. E-mailul său princeidialu@outlook.com sau sunați sau ce puteți face +1 (845)731-5643 VĂ MULȚUMESC DR PRINCE IDIALU.