@bianca154 - ''sa-i puna bomboana'' - ce vocabular stiintific detinem, demn de-o domnisoara.
So, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului:
Daca o fata iti face sex oral, fara sa te cunosti in amanunt cu ea, oare trebuie sa mai faci ceva a 2-a zi? Da! Dus! Atat!
In primul rand, nu suport fetele care fac sex oral, pentru ca si-au spurcat sufletul. eu le numesc panarame. in fine. nu asta conteaza.
sa-ti rasp... daca ei doi nu au o relatie si fata i-a facut-o, inseamna ca a facut-o doar de placere, si a doua zi amandoi se vor preface ca nu s-a intamplat nimic. intreaba-l pe prietenul tau: mai, dupa ce ti-a facut asta, daca te pui cu ea, ai curajul sa o saruti?
daca el simte ceva pentru fata respectiva, si vrea sa stea cu ea, sa se puna cu ea. ea sigur accepta sa se puna cu el atata timp cat a acceptat sa-i dea bomboana fara sa fie nimic intre ei.
sper ca ti-am fost de folos
Foarte inteligent raspuns Flav sunt si eu fata dar fetele care fac asa ceva sunt jalnice.asa ca DUS.
Cam naspa situatia... fata aia nu are pic de respect pentru ea... si daca as fi baiat nu as putea sa umblu ca o asemenea persoana.