| Sara2 a întrebat:

Prietenul meu de la un timp are un comportament ciudat si a devenit foarte flegmatic, am stat de vb cu el si i-am spus ca e cel mai bine sa ne despartim, el a refuzat categoric, ba chiar a inceput sa planga, si a zis ca plange de ciuda, si nu ne-am despartit, am continuat relatia, aseara am iesit la un bar la o bere, mie mi s-a facut enorm de rau, (bausem doar jumate de bere), de regula beeam si 2 bveri si nu aveam nimic, cand a vazut ca imi e rau mi-a luat berea din fata si a spus "ajunge" apoi am si vomitat, ma gandesc oare mi-o fi pus ceva in bere? (nu ma luati cu replici ca am vazut prea multe filme dar a fost ciudat felul cum m-a oprit si de la jumatate de bere m-am facut muci) de regula rezistam la 2 beri fara sa am nimic, adica cum pot afla daca vrea sa ma distruga? ca incepe sa imi fie teama, eu am 24 ani si el 30

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te desparti cat mai repede de el ceva nu poate fi in regula cu tipul asta te inseala cu cineva sau a pus la cale ceva sa scape de tine
intreaba-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai bei, indiferent de ce varsta ai, nu e frumos din partea unei fete sa consume alcool. Este posibil sa iti fii pus scrum de tigara...

| mgtow a răspuns:

Ai facut halucinatii cumva cand ai baut berea?

| sweet_1644 a răspuns:

Pur simplu mai explica-i ca nu putetz fi impreuna, da daca nu intelege zii ca estiinsarcinata de la altu, spune-i minciuni, si joaca teatru, va functziona crede-ma, zii ca eu sunt insarcinata de la altul, dar n-am vrut sa-ti zic pina acum, scuze dar trebuie sa plec, si va functziona, dar faza cu bere nu-ti fie frica poate berea era trecuta, si nu era buna, dar nu cred ca el daca te iubeste el nu tziar face rau nici odata

| Sara2 explică:

@SingurToataViata nu stiu dar am vomitat rau de tot cand am ajuns acasa mi-a zis mama ca eram praf aseara ca nu m-a vazut in viata ei in halu ala, si nu bausem decat jumatate de bere

| maya_1225 a răspuns:

Alcolico