@ Tiberius: Sa stii ca noi ne dorim sa fim bagate in seama, dar nu prea mult
Adica cum intru pe mess vreau sa primesc un" buna ce faci iubita:*?"
Si imi e de ajuns...
Deaia nu suntem multumite...
Pai si mie mi s-a intamplat si am fost cam dezamagita, deoarece facea aceste lucruri deoarece se racise de mine si nu-l mai interesa persoana mea...
La tine poate e altceva:*.
Poate e ocupat?!
:*:*
Are orgoliul lui si vrea ca sa-l contactezi tu prima
Nu esti singura care pateste asa ceva stai linistita! O relatie nu se rezuma la mess!
Pentru ca au orgoliu, si asteapta sa ii bagi tu in seama. Orgoliul le 'umfla' firca de respingere si uite-asa intra pe mess si nu iti zic nimic, ies afara si nu te saluta, alea-alea.
Daca te deranjeaza, spune-i.
Succes.
Daca te-ar **** la cap pe mess in fiecare zi n-ar fi bine. Daca nu te **** la cap iar nu e bine. Ce dracu e cu voi?
Ok deci кяιѕтιηυтza, bagate in seama dar cu portia. Gen te mai intreaba fata ceva raspunzi odata, apoi la a doua replica te duci fumezi o tigara apoi raspunzi, apoi la a 3-a mai iesi la o bere in oras. E ok nu? Nemultumitului i se ia darul
Si eu fac asa ...astept sa vad cine intra pe mine. daca am ceva de vorbit cu cineva daca nu las messu` deschis si pierd vremea pe net.
Si la mine a fost la fel si dupa 2 saptamani m-am despartit de el si dupa' acea s-a intors iar la mine.
Indiferenta ce sa insemne. vrea sa fie doar el bagat in seama sa para ca e mai interesant decat tine.