| DarkGirl a întrebat:

Prietenul meu de prima data cand am facut dragoste ejaculeaza precoce si ma lasa asa, si insista mereu sa facem "dragoste" el se termina intr-un minut, si de multe ori exact in clipa in care o baga i-am zis ca nu mai vreau sa fac sex cu el din acest motiv si imi zice ca il tin pe uscat, m-am gandit ca nu ne potrivim la pat si ar fi mai bine sa ne despartim? dar cum sa ii spun asta? el zice ca se simte inhibat din cauza ca isi da drumu asa repede, cum poate un barbat sa se simta inhibat da sa insiste ca disperatu?

18 răspunsuri:
| lavynika a răspuns:

Sincer nu cred ca iti iubesti prietenul, daca l-ai iubi ai avea rabdare si l-ai ajuta sa treca peste problema.Azta nu mi se pare motiv de despartire.

| doctoru a răspuns:

Mai in primul rand excital de mai multe ori consecutive. daca +termina ai rabdare si incearca sa il exciti inca o data... ejacularea precoce este de multe ori sursa unei supraexcitari(te doreste atat de mult incat cand te are este "apogeul". sunt si exercitii pentru intarirea muschilor responsabili de acest aspect)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasarestel, prea multe mofturi.

| frumusyk08 a răspuns:

Mai bine nu l`ai parasi.nu`l face sa`si piarda incrderea in el mai bine ajutal.sau nu stiu ceva dar nu `l parasi

| seawolf a răspuns:

Mari panarame voi femeile astea.
Cand un barbat sta la curu vostru saptamani/luni/ani de zile
ca s-o faceti cu el si el nu va da papucii va "simteti" bine
dar ca sa-l ajuti si tu in problema lui repede,
nu va potriviti la pat si gata va despartiti.
Iti recomand sa te uiti in oglinda si sa-mi zici ce vezi.(stii la ce ma referwinking )

| boyandme a răspuns:

Inseamna ca nu il iubesti deloc. app cati ani ai big grin?:->

| onlyme_2747 a răspuns:

Nici nu e mascul si se crede feroce. Iar iubita lui se plange ca ejaculeaza precoce.Nepotrivire...Insistenta fato?tongue ai tot timpul din lume.cauta ceva pe placul tauwinking tu esti cea mai importanta pentru tine.asa ca fa-ti si tie niste satisfactiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy
sfatul meu e sa o faceti din nou imd dupa ce a ejaculat.
am avut si eu si pr meu aceasta problema si in timp se rezolva, dar cu rabdare.winking
si daca il iubesti ar trebui sa il intelegi si sa incerci sa faci sa fie cat mai bine pentru voi.
daca vrei sa il parasesti doar pentru asta e clar ca nu il iubesti.happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Maica ce rea esti!hee hee

Daca il iubeai nu ii aruncai in fata ca are probleme!

Probabil si el e incepator si de-aia nu se abtine, te iubeste!

Si e normal sa te doreasca chiar daca nu te finalizeaza pe tine!

Ar fi de preferat sa vorbiti despre ce il inhiba pe el!

| Karamel a răspuns:

Zi sa`si faca laba inainte ...si a 2-a oara nu o sa-si mai dea drumu asa repede rolling on the floor si faceti cu prezervativ ca nu mai simte asa tare vaginu si o sa se excite mult mai greuwinking

| Twddy a răspuns:

Stai Stai ca nu am inteles deci "cand o baga" fii mai explicita cand isi baga el Pu*a in *izd* ta asta vroiai sa zici? sau "cand isi da drumu" adica? la ce isi da drumu sa faca dragoste? sau la sperma? ca eu chiar nu am inteles :d

| DarkGirl explică:

O facem de 3 ori la rand (a 2 oara isi da drumul la fel de repede ca prima si a 3 oara isi da drumul in cel mult 2 min )

| nelu_8098 a răspuns:

Ajutal tu sa treaca peste aceste momente

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o problema grava si serioasa, care duce la destramarea a multe cupluri. Daca il iubesti, vrei o viata alaturi de el, il poti ajuta sa ajunga la normal. dar asta inseamna sa sacrifici 2-3 ani de activitate sexuala satisfacatoare pentru amandoi. E nevoie de multa dragoste si intelepciune, rabdare si intelegere. Partenerul tau trebuie, de fiecare data cand se simte aproape de ejaculare, sa se opreasca, sa iasa din vagin. faceti o mica pauza, in care va sarutati, va mangaiati, apoi iar urmeaza penetrarea, iar va intrerupeti si tot asa. Din pacate asta va va impiedica pe amandoi sa ajungeti la orgasm. Trebuie insa sa continuati pana ajungeti cu durata actului sexula la 20-30 de minute si sa o faceti de fiecare data cand faceti sex. Dupa 2-3 luni, veti vedea ca va intrerupeti mai rar, dar va dura cativa ani pana lucrurile se vor normaliza.

| ionutdinu21 a răspuns:

Draga pune-l sa bea doua pahare de vin si face franjuri pasarica ta

| denismaria92 a răspuns:

Good point seawolf.nu insista ca disperatul, dar vrea sa il ajuti tu cu problema asta.nu e o rezolvare sa te desparti de el.

| natupeu22 a răspuns:

Ai incercat cu prezervative de la durex? care cica intarzie ejacularea? nu mai stiu cum se numesc... oricum din cate imi amintesc e o cutie cu o masina pe ea...

| BigBossA a răspuns:

Spune-i sa ia climinax am auzit ca este foarte bun insa este cam skump dupa mine daca nu aveti o situatie financiara buna sau nu dispuneti de multi bani poate sa incerce si cu prezervative pentru intarzierea ejaculari sunt cam 18 lei 6 bucati