Intr-un fel sau altul, are dreptate.Cum ai putut sa i-o faci altuia, poti sa i-o faci si lui, asa ca i se justifica putin gelozia.Totusi,daca intr-un an si patru luni voi nu v-ati rezolvat suspiciunile de genul, e cam aiurea, ce-o sa faceti mai tarziu?
Daca tu consideri ca nu ii dai motive si, mai important, nu faci nimic care intra la categoria 'inselat', poarta o discutie serioasa cu el.Trecutul nu se baga in prezent si nu se scoate ochii pentru chestii care se presupune ca si le-a asumat din moment ce vrea o relatie cu tine.
Nu are incredere in tine, eu il inteleg, o panarama se redreseaza greu pe drumul cel bun.
Pai incearca sa ii demonstrezi inati ca esti numai pentru el. Din pacate nu exista alta cale. El este gelos din doua motive: 1. ii pasa si 2. deocamdata nu are suficienta incredere, iar increderea este ceva ce se castiga destul de greu. Dar daca il iubesti cu adevarat ar trebui sa il accepti asa deocamdata si sa incerci sa ii castigi increderea in timp.
Cat despre cei care jigniti...nu cred ca ar trebui sa judecam. Oricine poate face greseli
Eu cred ca trebuie sa alegi varianta urmatoare:ca sa fiti siguri de ceea ce trebuie sa fie, ori despartiti ori...
Deci.te duci la el si ii spui asa... iubitule tin sa-ti spun ca ai p...a cea mai mare dintre tine si prietenii tai!
Daca va face o criza de isterie inseaman ca i gelos si nu ai cei face... ceea ce av duce la despartire si vei plange ca o proasta si o curva ca asta esti de fapt...
Daca va zambii...de aici ai 2 posibilitati:
1.fie iti f.e o m-am de bataie cu zambetu pe buze
2.fie o sa te f.a cu toti priwetenii lui aia cu p.a mica in fiecare seara ca pe o panarama, o curva penala ce esti!
funda?)