Caută un moment anume, plimăbe prin parc, nu îl lua dn prima așa. Să fie un moemnt de romantism eventual undeva pe o bancă și din discuțiile cu el ca între doi amorezați sărută-l tu prima. I-ați inima-n dinți și prinde un moment de curaj și gata scapi. Prima dată e mai greu. (E bine să nu fie așa în văzul lumii ci undeva într-un loc mai retras, poate ai inhibiții).
Câți ani ai luce20022?
Păi normal că trebuie să fci tu primul pas. Fetele sunt mai întrăznețe. DEci tu trebuie să-l săruți prima și să te porți frumos cu el. Încearcă că nu mori.
Am sa incerc, mersi de raspuns. ai putea te rog mult... te implor sa imi mai dai citeva sfatui? mai detaliat cam ce si cum ar trebui sa fac... iti dau funda, promit
Multumesc. conteaza varsta? cati crezi ca am?
Am întrebat de curiozitate. Nu știu 14 ani?
In curind fac 14, cum de ai ghicit?
tu citi ani ai?
Eu sunt clarvăzător. Poate cel mai bun din țară. Știu tot.
Stii si cati bani am eu in buzunar acum?
Caută un moment anume, plimăbe prin parc, nu îl lua dn prima așa. Să fie un moemnt de romantism eventual undeva pe o bancă și din discuțiile cu el ca între doi amorezați sărută-l tu prima. I-ați inima-n dinți și prinde un moment de curaj și gata scapi. Prima dată e mai greu. (E bine să nu fie așa în văzul lumii ci undeva într-un loc mai retras, poate ai inhibiții).
Câți ani ai luce20022?