Iubita,tie iti place si-l iubesti,da?
El te iubeste?
Va intelegeti bine?
I se lumineaza ochii in clipa in care te vede?
Cu siguranta ca da!
Atunci,de ce stai sa citesti ce a hotarat un altul in legatura cu voi?
Realizezi cati altii sunt nascuti in aceeasi zi si-n acelasi an?
Nu te potrivesti cu toti,te potrivesti doar cu iubitul tau.
Lasa zodiile si nu crede nici un cuvant din ele,fa-ti fericirea cu mintea si sufletul tau,nu lasa niste straini sa-ti permita sau nu sa fii cu iubitul tau!
Daca as fi crezut in zodii,nu ar fi trebuit sa ma casatoresc niciodata cu sotul meu, zodiile noastre fiind grozav de nepotrivite! Ei bine, de mai mult de 12 ani, fiecare zi care trece e o dovada ca dragostea exista, in ciuda previziunilor astrale!
Noi singuri am creat-o si noi o tinem vie!
Alyzee are dreptate. Este ultima zi din rac, deci este rac. Daca eu sunt nascut pe 21 noiembrie (ultima zi din scorpion) asta nu inseamna ca sunt si scorpion si sagetator... Sunt doar scorpion si atat.
Zodia rac incepe pe 22 iunie si tine pana pe 22 iulie deci prietenul tau este in rac Zodia leu incepe de pe 23 iulie
Zodiile ne sunt predispuse, nu dispuse. Elemente fine ale zodiei sunt observabile intr-un om dar conteaza foarte mult cresterea si contextul social in care creste o persoana. Citeste si de la rac, si de la leu compatibilitatea intr-o relatie (ca ma gandesc ca aia vrei sa stii) si compara cu realitatea. Descrierea care se apropie cel mai mult de adevar trebuie sa fie cea potrivita deci zodia o poti deduce incepand de acolo.
22 iulie este ultima zi din zodia rac dar nu si prima din zodia leu, deci e rac, dar va avea si caracteristici din zodia leu
Anonima17191 întreabă: