Foarte bine, asa ii place!
Ai senzatia ca toti oamenii vorbesc in timpul sexului? Te inseli.Fiecare se manifesta exact cum ii vine! Vorbeste,geme,urla,tace,plange,canta, nu glumesc!
E singurul moment cand se poate elibera de tensiunile acumulate, fara sa fie nevoie sa dea socoteala "de ce asa si nu altfel".
Poate ca iubitul tau este atat de preocupat de satisfactia voastra ca centrul vorbirii ii este afectat temporar.Lasa-l sa se concentreze,asa se simte el bine,si nu avea pretentia sa se manifeste ca tine,nu sunteti la fel!
Daca stai de vorba cu el pe tema asta, te va asigura ca ii place foarte mult, dar nici prin cap nu i-a trecut sa vorbeasca.Desi,indemnat de exemplul tau,incet,incet,poate sa inceapa si el mai spuna cate ceva.
Nu insista, lasa-l sa se manifeste cum doreste!
Si, iubiti-va!
Poate din cauza ca nici tu nu scoti nici un sunet, ori ii e frica sa nu scoata vreun sunet sa nu se faca de ras, cam in ziua de azi daca scoti vreun sunet esti luat in ras. Cunosc o fata ce a patit-o ... Numa bine si bafta incontinuare.
Orice distrace atentia barbatului in timpul actului duce la "culcarea" dispozitivului (sper sa intelegi)
Deci eu mai scot sunete (cateodata)nu pare sa fie asta motivul... si ML001 nu prea inteleg ce vrei sa spui, explica mai bine, adicca mi-am format o idee insa... explica tu din pct tau de vedere
Trebuie sa va dezinhibati, sa va daruiti si sa urmariti placerea celuilalt. Tu pari usor critica. Poate ar trebui sa dai tu tonul. Si neaparat dupa ce terminati sa-i spui cat de bine te-ai simtit si chestii pe care ai vrea sa le incercati data viitoare. Si pe care le vrea el. Voi puneti limitele, voi decideti ce va place, nu altcineva. Idei pentru "condimentarea" vietii sexuale se gasesc din belsug, daca nu va folositi imaginatia gasiti inspiratie pe net. Important e sa faceti impreuna chestii care sa va placa sincer, si sa va incurajati.
KatiMe27 întreabă: