| Nikcoletta a întrebat:

Prietenul meu e zodia varsator şi este prea dur cu mine.
.I-am cerut imprumut 100 euro şi a refuzat să mii dea spunând că e prea mult.
Acum ne-am certat şi mi-a spus că sunt nesuferită.
Ce ar trebui să fac in privința asta? ce fel ar trebui să mă comport ca să nu ne mai certăm?
Aş vrea sa-mi dați detalii şi despre zodia varsator

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Detalii. Zodiile nu au nici o valoare. Dacă ceri bani dela prieteni, pierzi prietenia. Ai avut dovada imediat.
ce fel ar trebui să mă comport ca să nu ne mai certăm?
Ce inseamnă o ceartă? Că ajungi la enervare, și tu și el. Tu de ce te enervezi? Pe ceva serios, sau doar ca să arăți că ai nervi?

| Hammurabi a răspuns:

Poți să te comporți cum vrei.
Ideea e să nu-i mai ceri împrumut 100 euro.
Dă-i împrumut 100 euro și o să vezi ce mult o să te iubească. laughing

| anonimuIl a răspuns:

I-ai cerut 100 de euro împrumut?
Și el te mai caută acum?

| LonelyGuy07 a răspuns:

Am citit 1000 de euro laughing) 100 de euro, in calitate de ce e el, prieten cu tine sau iubitul tau? ca tovaras sau amic nici mie nu mi-ar conveni ca o fata sa imi ceara bani

| Together a răspuns:

Ai putea sa nu-i mai ceri bani de exemplu, sau sa nu te superi cand nu-ti da.

Toate zodiile sunt la fel in privinta asta.

| tasr123 a răspuns:

Eu zic sa mai lasi horoscopul si sa purtati o conversatie

| Juliandra00 a răspuns:

Stiu doar ca cei din zodia varsator sunt cam duri si suparaciosi. Dar in legatura cu prietenul tau, incearca sa vorbesti cu el despre ce va deranjeaza unul la cealalt si fixati asta impreuna. Ofer-i mai mult sprijin emotional daca are nevoie, dar daca vezi ca nu functioneaza si ramane (sorry pentru expresie) afurisit las-o mai moale. :/

| Antorus a răspuns:

O sa presupun ca "prietenul meu" e de fapt "iubitul meu". Pentru ce iti trebuiau 100 de euro? I-ai zis? De cand sunteti impreuna?
Oricum..am o vaga impresie ca ti se pare normal ca un baiat sa faca ce vrei tu doar pentru ca asa zici tu. Nu are de-a face cu zodia sau altceva. Daca ai inceta sa vezi barbatii ca portofele mobile, ar fi mai binewinking. Si cel mai probabil nici nu ai depus suficient efort in relatia aia ca el sa considere ca tu meriti.
Pe scurt : tu esti de vina