anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu ejaculeaza foarte greu. suntem impreuna de mai mult de 1 an iar o partida de sex dureaza 2 h, si chiar si dupa atat timp, rareori ejaculeaza. de cele mai multe ori obosesc eu si ne oprim dupa primele 40 min. Cateodatama gandesc ca poate nu-l mai excit, dar problema asta a existat de cand am facut-o prima data. El evita discutia pe tema asta, si nu se supara, ma intelege ca obosesc, ca ma doare dar eu ma simt aiurea cand vad ca el nutermina niciodata. Suntem doua persoane mature, eu am 25 ani si el e mai mare cu 10ani. astept sugestii, sfaturi pentru a-l aduce mai repede la orgasm. Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie multa intelegere din partea ta si multa rabdare. Folositi un lubrefiant si nu mai obosi dupa 40 de minute. Fii mai toleranta, relaxeaza-te si doreste-ti din rasputeri sa-i oferi placere. Fii mai putin egoista, putina oboseala n-a omorat pe nimeni, gandeste-te mai mult la placerea lui si mai putin a ta. In plus, incurajeaza-l sa-si marturiseasca fanteziile sexuale si puneti-le in practica. Incurajeaza-l, spune-i ca este un amant foarte bun, admira-i frumusetea corpului, a pensiului, mangaie-l, atinge-l cu placere si veneratie, arata-i ca el este barbatul, motorul sexualitatii pana la urma. De asemenea exprimati placerea, verbalizeaza orgasmul, arata-i cat de bine te face sa te simti, multumeste-i ca iti ofera atata placere si satisfactie (fara sa minti, desigur). Am observat ca la inceput e greu sa exprimi in cuvinte lucrurile astea, dar daca incerci de fiecare data, dupa cateva zeci de incercari devine placut si penstru tine si iti sporeste excitatia. Incet-incet, se va relaxa, va incepe sa aiba incredere in el si in tine, va incepe sa se simta in largul lui in intimitate si lucrurile se vor rezolva. Nu ii face reprosuri, nu il grabi, nu il cicali. Nu te astepta la rezulatate peste noapte, dar in 2-3 ani, daca nu te abati de la metoda, vei vedea imbunatatiri surprinzatoare.

| catthshshshs a răspuns:

Adauga lucruri noi in relatia voastra.Aici e vorba mai mult de exercitiuwinking
Smartlog, nu imi place deloc poza ta de la profil...Ma sperie big grin

Shin
| Shin a răspuns:

Extensive blowjob tongue

P. S. De curiozitate... e circumscis cumva?

Numai bine, Shin.

| valThina a răspuns:

Incearca sa adaugi ceva nou in viata voasta sexuala, ceva nou si excitant pentru amandoi

| mihaa a răspuns:

Eu zic ca aceasta relatiue e destinata esecului, 2 ore e f mult, cred ca e nepotrivire de sexx si sotu cand se imbata9noroc ca o face f rara)duce mult, si eu ma termin de 4, 5 ori el deloc, si este enervant la un moment dat, la prietenul tau are nevoie de o femeie poate mult, mult mai perversa decat tine, am mai auzit pers care ducc mult dar avea si o femeie care rezista si iii facea toate capriciile, acum depinde de tine ce hotariree ieri, eu sincer, oricat de mult l-as iubi, l-as parasii(deact sa ma gandescv ca fac sexx si asta nu se mai opreste mai bine nu fac delokk, sa caute o femeie care rezista cerintelor lui, ) parerea mea, bafta

| Ramona87 a răspuns:

Aaa nu draga mea, nu te mai lua dupa ce zice lumea gandeste-te la placerea ta, o sa devii frustrata daca vei mai fi asa afectata de "neputinta" lui, nu e vina ta in proportie de 80%, totusi cum au zis si ceilalti un preludiu mai lung nu face rau nimanui. 2h? e cumva actor de filme pentru adulti? sincer eu am aceeasi problema dar din fericire el oboseste dupa 20 de minute, nu stiu tu cum poti dar eu dupa 15 minute ma plictisesc de moarte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cred ca preludiul mai lung si mai diversificat, va rezolva problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treci si tu la un preludiu care sa includa mai multe picanterii considerate excluse de pocaiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e destul de excitata

| elenaskumpik a răspuns:

Sti cand a fost scris dragoste si sex nu se referea la acea dragostebig grinbig grinsad