Nup nu procedezi! deoarece nici o fata nu trebuie sa fie jignita! deoarece el cu alte cuvinte fara suparare te-a facut c***a!
Nu
nu procedezi! deoarece nici o fata nu trebuie sa fie jignita! deoarece el cu alte cuvinte fara suparare te-a facut c***a!
Nu merita.
Daca bea si vorbeste aiurea, asta nu suna bine, probabil viitorul o sa fie oribil cu el.
Barbatii care bea nu au o viata prea stralucita.
Mai ales femeile cu care isi impart viata.
Nici eu n-as proceda altfel. Nu stiu nici macar daca mi-ar ajunge scuzele. Cred ca n-as putea sa mai fac dragoste cu un barbat care mi-ar spune asta. Ar fi prea umilitor pentru mine.
Nu procedezi gresit.Nu ceda pana nu isi cere scuze,pentru ca altfel se va obisnui sa il ierti imediat,chiar daca el greseste,fara sa faca nimic(ma refer sa isi ceara scuze,sa realizeze ca a gresit). Daca cedezi acum,vei ceda si alta data si peste ceva timp,daca va veti certa o sa vezi ca el nu o sa faca nimic sa va impacati, pentru ca stie ca cedezi repede, ca nu o sa stai mult suparata.Iti spun din proprie experienta.Am primit si eu sfatul asta, nu l-am luat in seama si acum normal ca suport consecintele.Bafta.
Mutubal întreabă: