Orgoliul unui baiat e greu de schimbat si eu sunt orgolios, si desi am pierdut multe din cauza orgoliului, nu pot sa-l las face parte din fiecare barbat
Poţi să îi pui diluant sau altă soluţie care diluează vopseaua şi să îi arunci în ochii. Va orbi şi deci, va avea probleme mai mari decât orgoliul său.
Ii dau dreptate lu Pelu. orgoliu unui barbat e ca barbatia lui. nu poti sa scapi de ea.
orgoliul e la fel si la fete si la baieti,doar ca noi fetele mai lasam d la noi si explodam mai des decat baietii.
c poti face? sa-i dai o lectie,da-i d inteles ca din cauza orgoliului sau t poate pierde!
iti dau sfaturi tie si cand ma gandesc ca prietenul meu e la fel d orgolios, doar ca el mai are si mometele lui! eu i-am dat d inteles ca ma face mult sa sufar! odata era sa n despartim si am inceput sa plang in fata lui(nu obisnuiesc)nu vreau sa ma vada nici un baiat plangand, dar pot sp ca a functzionat. avem aproape 2 saptamani de cand nu ne-am mai certat si chiar e ok!
sper sa-ti fi fost d ajutor, daca nu gandeste-te u la altceva! trebuie sa functioneze!
succes!
Sa nu intr nmc pentru c el nu e org e un pk cm prst.Ti-am spus ieri parca, sa nu mai scrii prescurtat, din respect fata de noi si fata de tine insa-ti!
beausingurlamasamea întreabă: