Nu,Daisy,nu exista nici cea mai mica sansa sa ramai insarcinata in felul asta! Linisteste-te.
Spermatozoizii nu sunt niste mici diavoli care fug din pantaloni in vagin si de acolo la ovul ca sa ramai insarcinata, stiu ca in imaginatia ta s-ar putea petrece asa ceva, dar te asigur ca nu s-a intamplat NIMIC.Nu esti insarcinata, bine?
O femeie rămâne gravidă dacă un singur spermatozoid a fecundat un ovul. Ca să ajungă spermatozoidul acolo, trebuie să intre pentru început, în vaginul femeii. Ce făceați voi acolo, nu știu, că nu vă țineam, lumânarea! (era un banc, când eram puști, care se termina cu...așa se ține lumânarea, John. )
Doamne . Normal ca nu. "Pata " aia trebuie sa ajunga in alta parte ca sa ramai insarcinata
Nu cred dar totusi mai bine sa faci un test de sarcina. Aveti mai multa grija pe viitor.
In vagin sunt milioane si trilioane de bacterii care ataca spermatozoizii. nu ai cum sa ramai gravida decat daca isi da drumul in tine (care e logic, nu crezi?).
am mai auzit intrebari d-astea tampite de genu: raman gravida daca mi-am dat drumu la jetul de apa in vagin?
pe ce lume traiti fratilor? mai puneti si voi mana pe o carte si documentati-va.
Nu. ca sa ramai trebuie sa se termine in tine asa ca nu te speria...aia nu e nimic
anonim_4396 întreabă: