Cum nu ști ce să faci?
Nu faci, pur și simplu.Chestiilea ăstea nu trebuie să le faci din obligație/îndemn, gândeștete și dacă merită mai întâi...
Fă ce simți dar cred că nu se merită.
Nu faci, nu te forteaza nimeni!
Daca nu intelege, inseamna ca vrea de la tine doar sex si nu te respecta.
Degeaba va bateti capu cu ea, o sa o suga oricum adica nah, fie vorba 'intre noi' degeaba ii spuenti voi sa nu, ea a postat aici sa fie incurajata, hai fato suge-o ca nu mori, in fond nu ii sugi creieri din cap...(sau?) oricum doar nu vrei sa mori fata mare?
P.S imi e frica daca intr-o buna zi voi fi parinte de fata, cred ca am sa ii explic toate chestiile de educatie sexuala din prima clipa.
Doamne fereste...imi e groaza sa ma gandesc.
Daca nu vrei il pui sa mai astepte. Si discuta cu el, intreaba-l cum vede relatia. Probabil vrea doar sex si se foloseste de tine.
Daca nu esti pregatita, logica ca Nu.
Cand o sa fii pregatita atunci poti sa incepi
Daca te lasa pentru chestia asta, iti dai seama ca te tine doar pentru sex.
Pur si simplu nu ii faci, spune-i ca este dezgustator. Daca nu te intelege inseamna ca in realitate nu te iubeste si se foloseste doar de tine
Nu,dar doar gandul ca aparatul lui genital extern poate sa intre in contact cu gura mea si ca as putea sa i-o sug cum suge un bebelus ţâţa mamei imi face sila
Asa descriu eu un lucru cand o fac
La ce fata are in poza e clar ca nu iar da nici Mucea cu flocea mu =e
Pai atunci cand descriu un lucru nu cand fac acel lucru, asta am vrut sa zic
Da ce te opreste?
Daca nu ti-a venit menstruatia fs-o fara probleme!
Nu patesti nimic, unele fete vor sa faca sex cu partenerul dar nu au curaj sa spuna si tu esti norocoasa!
Nu.Gandeste-te bine ca el poate spune asta multora si atunci cine se face de ras? -TU.
Fa sax de orice fel in momentul in care nu mai esti confuza si vrei sa o faci cu adevarat.
Daca el tot insista ai putea si tu sa ii propui sa faceti pegging, ca sa vi si tu cu o propunere. Daca nu sti cum se face pegging, ai detalii aici: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009
Ii faci oral si gata. Cum naiba nu esti pregatita? Ce mare lucru? Ori ii faci, ori o sa te paraseasca. Faze cum ca nu te iubeste cu adevarat daca iti cere asta sunt pentru tembeli. Are nevoie sa o faca cu tine, de aia e iubitul tau! Daca nu esti pregatita nu iti mai face niociun iubit pana nu esti pregatita. A avea un iubit implica sa faci sex. Daca nu poti sau nu vrei, nu mai iti face iubit
Scumpa, daca vrei sa mai fii cu el. Eu as zice sa accepti. Ce-i asa greu? Na, totusi. Laso naibii de virginitate. O data si o data trebuie sa zboare. Faci s*x oral cu el si scapi. Adica, ma refer, vei mai fi impreuna cu el.