Are dreptate.
El îşi doreşte să petreacă mult timp cu tine iar tu nici măcar nu încerci să-i oferi asta.
Nu există părinţi de neconvins şi nu există "nu se poate". Există "vreau", "nu vreau" şi "preţ de cost".
Uite de-asta am fugit eu de fete mici de vârstă sau cu părinţi încuiaţi.
Eu sunt al ei cu totul, mă aştept ca şi ea să fie a mea cu totul. Nu vrea? Ei atunci nu este!
Nu ne explici nimic din ceea ce ai încercat să faci în sensul ăsta aşa că momentan consider că ţie îţi convine starea de fapt iar o relaţie de genul acesta nu poate avansa şi este sugrumată.
Şi ştii ce se-ntâmplă cu ceea ce sugrumi?! Moare!
Salut!
Din pacate nu poti face prea mult. Te poti stradui sa ii explici in continuare cum sta problema. Daca te iubeste cu adevarat va fi intelegator. Daca nu...
Lasal, ca a inceput sa dicteze, acum se crede bastan ca vede ca te comanda, ai vazut vreun meci de tenis in care un jucator sa serveasca si apoi tot el sa si respina aceeasi minge ce a servito, asa face prietenul tau, adica crede ca lumea se invarte in jurul lui.
Mai bine desparta-te acum de el, ca oricum te vei desparti, si daca o faci mai tarziu vei suferi mai mult, si iti pierzi vremea cu el.
Cred ca sia amintit de fosta iubita si cat de bine era cand putea fi cu ea mereu cum s-ar spune "24 din 24". Tu daca ai 18 ani ar trebui sa vorbesti cu parinti tai direct vorbestele despre cat de mult il iubesti ca e baiat bun cuminte munceste. Cred ca asta iar mai linisti nu cred ca sunt asa comunisti scuze expresia incat sa nu te lase daca o sal cunoasca si o sa vorbeasca cu el. Poti sa-i minti si sa le spui ca dormi la o prietena si ea sa te sustina si tu de fapt te duci la prieten acasa
Pai e si normal sa petreci mai mult timp cu el daca ai deja 18! esti deja clasa 11 asa-i? el vrea sa petreaca mai mult timp cu tine deoarece te iubeste si stii tu cum e, stati o zi impreuna si oricum nu puteti sa va despartiti, iti zic deoarece stiu, cred ca cuvintul RABDARE va fi actual pentru prietenul tau, mai roade si tu parintii la cap, mie tot inainte nu-mi dadeau voie nicaieri da dupa ce am inceput sa fac tot ce vreau s-au deprins, important ca parintii tai sa inteleaga ca pot avea incredere in tine, p. s incearca sa nu-i dezamagesti. Sper ca ti-am ajutat!
Daca te iubeste nu te va forta sa faci ceva ce nu poti.de altefel eu iti zic sal lasi ca nu-i serios daca aduce in discutie fosta prietena si incearca sa te faca sa te simti vinovata. vrea sa ajunga la punctul "fierbinte" si atat dupa care se duce la alta.