| Sara2 a întrebat:

Prietenul meu imi spune mereu "ti-am luat ceva cadou" spune asta inainte de fiecare ocazie, craciun, valentine-s day, 1 martie, acum si 8 martie ...etc si cand vin zilele respective nu primesc nimic, apoi imi spune dupa ce trec 2-3 saptamani " ti-am luat da nu ti l-am dat ca m-ai suparat" da mereu mereu face asa, credeti ca isi bate joc de mine? nu imi dau seama cu ce il supar, si cum sa cumperi ceva si sa le tii aiurea in casa sau sa le arunci? mi se pare foarte ciudat, credeti ca e un motiv de despartire? i-am zis ca daca nu are de gand sa imi dea nimic barem sa nu se mai laude ca mi-a luat, e mai bine sa taca si ar fi ok, ce ma sfatuiti?

12 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu cred ca este motiv de despartzire! dar cred ca t cam ia la misto! eu d cate ori i-am luat ceva prietenului, nu m-am laudat niciodata doar cand era vb d daruit i l-am dat!
nu pot sa-mi dau nici eu seama c e cu el.eu d fiecare data ma gandeam, daca ar fi d cearta pana sa-i dau cadoul tot il dau chiar daca ar fi sa il arunc in fata! deci eu cred ca niciodata nu ti-a luat nimic! dar c urmareste mintzindute, nu stiu!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu zic ca face misto de tine. nu cred ca e asa fraier incat sa ia ceva si sa sa-l pastreze el sau sa arunce, parerea mea...straight face
P.S Ia fa-i si tu la fel sa vedem daca ii convine.

| missbee a răspuns:

Nu știu dacă te ia la mișto, dar tind să cred că e genul de persoană lăudăroasă. Tu îl cunoști mai bine... dacă e arogant, dacă face deseori gafe încercând să pară ceea ce nu este, dacă vorbește deseori gura fără el, înseamnă că pur și simplu asta îi stă în caracter.
N-am nicio îndoială în privința cadourilor. E evident că nu a cumpărat nimic, ci doar se dă cocoș pe lângă tine, iar apoi la momentul adevărului caută scuză ca să își retragă vorbele spuse fără fundament.

Acum nu pot să îți sugerez să te desparți de el sau mai știu eu ce. Fiecare om are calități și defecte, și poate ăsta e defectul lui. Dacă tu crezi că părțile bune eclipsează lipsa lui de seriozitate și încercările de a părea ceea ce nu este, continuă. Dacă nu, și dacă această problemă vă afectează relația, nu are rost să te afunzi și mai mult pe un drum greșit.
Baftă!

| R_8074 a răspuns:

laughing isi cam bate joc de tine pretenu tau.

| AndaWest a răspuns:

Ce magarlaughingdar poate asta e surpriza, sa nu iti ia nimiclaughing

| SimonaAdina a răspuns:

Poate nu are bani sa iti cumpere si ii este rusine sa iti spuna, asa ca gaseste o minciuna plauzibila ca tu sa crezi ca de fapt el chiar ti-a cumparat un cadou.Sa fim seriosi, doar nu il poti supara la fiecare sarbatoare sau ocazie speciala.Se pare ca iubitul tau nu stie sa mintalaughing.Ai putea sa il intrebi dc doar in acele zile iti spune ca este suparat pe tine? Dar ai grija sa nu il jignesti sau sa il faci sa se simta prost, pentru ca el te iubeste chiar daca nu are bani sa-ti cumpere cadouri.
Ai grija de tine pop.

| alexgogo a răspuns:

Buna, asta nu este un motiv de despartire, insa faptul ca el se comporta imatur da.

| demon a răspuns:

Pai ar trebui sa ii sti situatia lui financiara si daca sti ca sta prost cu bani normal ca nu are sa iti cumpere cadou daca nu are probleme finanicare atunci cred ca ii o posibilitate sa fie nesimtit si in plus cadourile se fac din placre nu din obligatie

| valy31 a răspuns:

In locul tau i-as spune verde in fata: daca n-are bani sa-ti ia ceva, macar sa nu spuna aiurea ca iti ofera nu stiu ce cadou. Cel mai urat lucru este sa deceptionezi o fata. Daca chiar iti luase ceva iti garantez ca ti l-ar fi dat. Asta cu supararea e doar abureala.
Nu stiu daca e tocmai un motiv de despartire, dar nici peste nesimtirea lui n-ai cum sa treci peste.

| kiki a răspuns:

Doamne,Doamne.multa minte le mai trebuie unora.am patit si eu asta.am tot incercat sa inteleg psihologia umana si mai ales pe cea masculina si nu prea am ajuns la nici un rezultat.totusi cred ca astia is labili psihic efectiv.nu stiu ce sa mai cred.ori nu te iubeste.nu stiu daca este un motiv de despartire dar este un motiv de gandire pentru tine.sa te gandesti daca acest om fara cuvant merita iubirea si respectul tau.nu are nici macar cei 7 ani de acasa. spune-i asta.nu ai tu nevoie de nimic dar macar sa taca din gura.asa ceva nu se face.urat.incearac sa stai de vb cu el si daca va fi de caracter iti va raspunde macar.desi.tare mi-e teama ca nu.dar trebuie sa-i spui.nu tine in tine.cu vb calma spune-i intreaba.sau-ar mai fi varianta ca poate intr-adevar si-a dorit sa iti ia ceva si cand a fost momentul nu a mai avut bani.dar totusi.stia cu o luna, doua ca se apropie martiorul, sau ziua ta sau orice si putea un leu macar sa puna deoparte pentru o bomboana macar asa ca si gest ca si respect pentru tine ca femeie si iubita.nu stiu daca totusi are scuza.sau i-o fi rusine? Doamme nu stiu in ce lume traim.parca nu mai stim sa fim oameni si sa ne comportam ca atare.vb cu el si gandeste te bine.mult mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot nu ti-a luat nimic, atunci de ce mai deschide discutia?
Mie imi suna ori a scuza, ori a batjocura. In ambele cazuri, pare lipsit de bun simt. De ce nu l-ai intrebat motivul pentru care iti raspunde asa, sa fim seriosi, esti iubita lui. Legat de despartire, nu stiu, depinde cum s-a purtat pana acum, cu ceilalti si mai ales cu tine. Daca tie iti convine si poti fi ingaduitoare, bine. Daca nu vrei sa fii calcata in picioare si ironizata, iarasi bine. Tu decizi.

| sandrapalog a răspuns:

Eu cred ca isi bate joc de tine cu chestia asta, adica vrea sa se laude doar dar pana la urma nu ti-a luat nimic, nu cred ca vrea sa va despartiti dar eu zic sa vorbesti serios cu el pe tema asta!