Salut,
eu consider ca daca ti-a marturisit cele ce s-au intamplat nu are ce sa-ti ascunda; tine mult la tine. Nu te indoi. Bucura-te ca i-a dat de un asemenea om. Nu sunt multi ca el. Pa, norocoaso.
In mod sigur nu te minte si nu ai motive de ingrijorare. De fapt tocmai ti-a demonstrat ca te iubeste si te respecta.
Pai cine stie ce s-a intimplat in realitate acolo, numai ei doi stiu. In primul rand el nu trebuia sa se duca la ea, cu atit mai mult ca tu stiai, si i-ai permis? chiar daca a si fost ceva, oricum sa nu dai vina numai pe el. Ma rog el este mult mai hormonal ca tine, si evident ca nu l poti intelege. Dar el a demonstrat ca te iubeste numei pe tine, asa ca ganditi pozitiv, si uitati-va numai inainte. Aveti grija unul de celalalt, si nu lasati mainile in jos, luptati pentru o dragoste pura, mult succes
Daca il iubesti nu te mai gandi atat. de ex pr meu are un trecut foarte urat. daca ar fi sa ma iau dupa el cred ca l-as fi parasit din prima zi. chiar daca te-ar durea sa afli ca POATE s-a intamplat ceva intre ei, gandeste-te : e tipic barbatilor.
Daca il iubesti nu te mai gandi atat. de ex pr meu are un trecut foarte urat. daca ar fi sa ma iau dupa el cred ca l-as fi parasit din prima zi. chiar daca te-ar durea sa afli ca POATE s-a intamplat ceva intre ei, gandeste-te : e tipic barbatilor. si cred ca faptul ca ti-a marturisie este de admirat pentru ca nu toti au curajul asta. daca te-ar fi inselat nu cred ca ar fi fost atat de sincer. ai incredere il el. nu te indoi
Eu zic ca atat timp cat te iubeste si nu iti da nici un semn ca ar fi altfel poti sa stai linistita ca nu s-a intamplat nimic. Sa sti ca mai sunt si baieti care nu suport astfel de fete, chiar daca fata arata super bine, nu e ok asa direct, se pierde tot farmecul si pana la urma nu iese nimic bun, eventual un sex fara implicare sentimentala, ceea ce nu e foarte interesant, crede-ma pe cuvant.
E imposibil sa nu fi facut ceva, din moment ce ea s-a dezbracat... mai gandeste-te si o sa-ti dai singura seama...
Nu este foarte usor (chiar deloc) sa faci dragoste cu o persoana pe care nu o iubesti. Probabil ca vrea sa faca asta cu persoana pe care o crede potrivita. Eu as merge pe incredere si asa as interpreta decizia lui.