| DarkGirl a întrebat:

Prietenul meu inainte vroia sa ma vada zilnic venea ma suna ma "sufoca" in sensul bun ieseam in oras peste tot, si de 2 zile incoace nu ma mai suna, zice mereu ca ma va suna uneori nu raspunde(el care raspundea mereu), ca nu a raspuns la tel ca dormea, tot felul de chestii, oare ce sa cred?

6 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Poate i-a murit dorinta pe parcurs sau incearca sa faca pe baiatul ocupat, sa apreciezi tu mai mult momentele petrecute cu el.

| ßέßέ a răspuns:

Aici sunt multe probleme de discutat. Acum depinde şi de cât timp sunteţi împreună. Poate are o perioadă în care nu prea îi arde de ieşit în oraş, nu are chef de nimic. Poate vrea să mai faci şi tu primul pas în a-l scoate în oraş. Posibilităţi sunt multe, dar trebuie să vorbeşti cu el pentru a te lămuri.

| Comoaracasei a răspuns:

Draga mea, ma tem ca te inseala. Eu zic pe prea dintr-o data a disparut. Tind sa-i dau dreptte Anonimului, nu i-ai dat de...

Sper sa nu am dreptate!

In priml rand ar trebui sa vorbesti cu el si in functie de ce iti spune si cum se comporta, vezi daca treci sa-l verifici...

Sper sa nu am dreptate!

| cccristi a răspuns:

Poate nu l-ai apreciat si el a simtit asta si nu isi mai da interesul

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Nu cred ca cineva poate sufoca pe cineva in sensul bun. Problema voastra e ca nu aveti o relatie echilibrata, cadeti in extreme, iar asta nu e bine deloc. Trebuie sa ajungeti la un echilibru, un compromis. Nu este bine sa nu va vedeti(moare orice dorinta), dar nici prea mult(dati-va sansa sa va fie dor unul de altul) :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ieai dat de **** si de asta