| Inishor a întrebat:

Prietenul meu m-a inselat. Imediat dupa ce am aflat nu l-am mai cautat si nici el nu prea sa stresat sa ma caute! as vrea sa ii spun ceva ce sa il atinga la inima, sa ii para rau pentru ce a facut. Ma puteti ajutahappy? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Pai din cate am citit eu in prima ta intrebare, ti-ai inceput viata sexuala. Cu el ai inceput-o? Daca da, el a obtinut ce a vrut de la tine, pentru ca tu i-ai cedat prea usor.
Acum nu poti sa mai dai timpul inapoi, si nici de critici nu cred ca ai nevoie.
Tot ce poti sa faci e ca de acum inainte sa deschizi bine ochii, si sa vezi de dinainte cu cine umbli si ce fel de persoana e acel baiat.
Nu trebuie sa ii spui nimic. Sa nu il mai primesti inapoi, pentru ca se va intoarce inapoi la tine, si cred ca esti constienta pentru ce.
Fii indiferenta cu el si arata-i ce a pierdut.
Dar inapoi sa nu il mai primesti! Orice ti-ar zice sau orice ar face, pentru ca daca te-a inselat o data o va face si a doua oara!

Numai bine!

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De unde ştii că te-a înşelat?! Că ţi-a zis prietenul prietenei prietenei? Sau cum? Ai poze? L-ai prins în fapt?
Aşa cum s-a spus şi puţin mai sus, faptul că a ieşit la un suc cu alta e diferit de a te fi înşelat.
Dacă era să gândesc aşa, eu şi cu prietena mea nu mai eram de multişor împreună.
Oamenii mai au şi viaţă în afara cuplului.
Asta ar fi o problemă.
O altă problemă: nu cumva i-ai refuzat de mult prea multe ori la rând o partide pe cinste de sex?
Nu de alta dar oamenii deşi uşor superioare animalelor, se lasă pradă şi instinctelor.
Şi dacă tu nu vrei, va vrea oricând alta.
Dacă niciuna din cele de mai sus nu sunt corecte, atunci au dreptate cei de mai sus când spun să-ţi vezi de treabă.

Succes şi să fii iubită.

| Anca a răspuns:

Spune-i ca-i un gunoi si treci mai departe.
Nu merita efortul.

| CevaNormal a răspuns:

Probabil nu are curaj, si asta e foarte rau, daca vrei sa fii cu el in continuare in ciuda faptelor, atunci fa tu un prim pas, macar, apasai putin pe obraz sa vezi cum s-ar simti...

| tyana a răspuns:

Esti o fata desteapta cu capul pe umeri asa ca ignora-l complet.Sunt convinsa ca daca faci asta se va simti un "mare nimic". Ce rost are sa-ti strigi durerea in fata cuiva caruia nu-i pasa? Uita-l in timp, vindeca-ti sufletul si next! C'est la vie!happy

| Anecherry a răspuns:

Draga mea odata ce nu s-a obosit sa te caute chiar crezi ca ii pare rau pentru ce a facut? e genul de baiat caruia ii place 'joaca'. lasa-l, nu merita sa-ti investesti timp si energie pentru cineva care nu merita nici sa te uiti la elwinking

| nicol20 a răspuns:

Dai liber nu te merita si fi foarte indiferenta cu el ca doare cel mai tare.Bafta

| Eu4EverX a răspuns:

Indiferanta doare cel mai tare, nici eu nu am crezut asta dar pana la urma s-a dovedit a fi adevarat.

Ignoral, oferai indiferenta si il va durea mai tare ca orice vorbe.

| eugem35 a răspuns:

Razbu area mama prostilor nul mai cauta si spune ca totul intre voi s-a terminat. si de unde sti tu ca tea inselat l-ai prins in timp ce o facea cu alta. daca sa plimbat cu alta sau au fost la un suc asta nu inseamna ca tea inselat, si tu daca nu vrei sa te culci cu el, atunci el se va duce sa faca sex cu alta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si tu i-ai inselat asteptarile.se astepta sa regreti, sa plangi, sa te tarasti in genunchi, sa-l rogi.nu ai facut-o.inseamna ca va meritati unul pe altul dupa cat ati luptat fiecare pentru marea voastra dragoste.INA? altul la rand.pana veti invata sa iubiti sincer, si profund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune`i ca in sfarsit ai gasit un motiv sa te desparti de el...
big grin