E cam devreme ca la 8 sa faceti din astea adica sal amsturbezi este doar un pretext dupa ce vei incepe veti ajunge la a face sex e clar el se va excita si tu la momentul ala nu stiu ce vei face ca sa iesi dintr-o asemenea situaite cand e4l iti va cere sa faci sex cu el daca vei refuza el se va simti jifnit si probabil se va supara!
e cam devreme dar daca chair il iubesti sal masturbezi nu e mare lucru dar tima spus mai susu se va ajunge sigur la sex deci tu stii mai bine ce vei hotara! bafat fundita daca se poate
Intreba-l... " ma iubesti? si daca el spune da (ce altceva sa spuna) atunci ii spui. atunci o sa astepti pana o sa fiu eu pregatita. pur si simplu nu sunt pregatita. si daca iasa cu certuri si te ameninta ca va despartiti, atunci spune-i OK. o sa-i sparga si mai rau nervii si tot el o sa se intoarca la tine. orice ti-ar spune nu e decat amenintari goale. ca sa te faca sa faci cea ce vrea el. sunt trecut prin din astea.
Faci cu simti! nu e mare lucru sincera sa-ti spun.Inseamna ca nici dragoste nu ati facut.Acum faci cum simti,nu trebuie sa te simti obligata, si daca nu vrei mai bine spune-i, fii sincera si daca tine la tine o sa te astept cand este nevoie.te pup:*
@ILUDU am mai urmarit niste raspunsuri de ale tale. mai bine sterge-ti contul
Cel mai bine e sa faci ce simti, daca tu crezi ca esti pregatita fa-o daca nu spune-i si daca te iubeste va intelege si va astepta pana esti tu pregatita, dar daca nu vrei sa o faci acum si el spune sa va despartiti sau va certati din cauza asta eu zic sa nu cedezi...ii un fel de santaj, bafta!
linarkfts întreabă: