| Mihaela2022 a întrebat:

Prietenul meu m-a mințit că e la muncă,dar de fapt era plecat la munte cu prietenii. În cele din urmă ne-am certat pentru că nu m-a luat şi pe mine, l-am jignit iar el m-a blocat pe Facebook.
După câteva zile mi-am cerut scuze pentru că l-am jignit şi acum ne-am împăcat, dar incă sunt blocată pe Facebook şi nu vrea să mă deblocheze.
Asta ar insemna că imi ascunde ceva? sau vrea ca eu să mă învăț minte si să nu-l mai jignesc? De ce mă ține blocată?

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

A fost la munte cu alta și are o alta relație

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e problema ta? ca te blocheaza pe Facebook nu ca te minte?

| Catrice a răspuns:

Si eu te-aș tine blocata în locul lui.

| VoidEternal a răspuns:

Relația voastră e o glumă proastă.

| iulia0514 a răspuns:

Serios mămică te deranjează ca te-a blocat pe Facebook nu ca o mințit?
Câți anișori ai 15?
Dacă omu a plecat cu prietenii la munte fără tine și a mințit ca e la lucru înseamnă că nu vrea să fie cu tine! De ce crezi că o plecat singur?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cred ca în relația voastră este o problema mult mai grava de cât un amar de block pe Facebook.
Faptul ca nu puteți avea o comunicare deschisa și se ajunge la mințit.
Aici da, a fost vinovat ca nu ți a spus adevărul.
Pe de o alta parte nici tu nu ai încercat să îl înțelegi, la modul : De ce nu mi ai spus?
În loc sa te superi ca nu te a luat la munte, cine știe? Poate era doar o ieșire cu băieții și nici ei nu și au adus prietenele, ca dacă erau toate iubitele lor acolo și doar tu ai rămas acasă, atunci și asta este și mai grav, ca nu vrea sa fie văzut cu tine.
+ De ce ai comunicat la nervi? Atunci se spun lucruri dureroase și probabil i ai rănit puțin orgoliul și de asta ești la block pe Facebook.
Ca pana la urma ce poate sa ascundă?
Vreo iubita secreta?
Dacă are intenția de a te înșela, o face și cu tine de mana.
Concluzia?
Poarta o discuție cu iubitul tău, vorbiți deschis, matur și încercat să rezolvați aceste probleme.
Dacă situația este mai nasoala de atât, te despărți( asta în cazul în care la plimbarea de la munte ascunsa s au întâmplat altele sau chiar nu te dorea).

| AmandinaDragan a răspuns:

''De ce mă ține blocată?'' Ca nu i-ai dat un sut in fund.