| Elena1234456 a întrebat:

Prietenul meu m-a parasit dupa numai 3 zile.Am iesit de 3 ori afara amandoi, a fost de vis, m-a luat in brate, m-a sarutat, imi soptea ca ma iubeste. Aseara a devenit indiferent si mi-a zis ca "dragostea noastra a fost doar un vis, dar s-a trezit la realitate si trebuie sa ne despartim". Nu inteleg ce se intampla cu el, era atat de diferit si acum ma trateaza cu atat de multa raceala..Am inteles ca nu isi poate uita marea iubire cu care a stat 2 ani, dar noi eram amici, el a inceput sa ma sarute si asa am ajuns impreuna. Ce sa fac, ce se intampla, mai are rost sa insist?!

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

In ziua de azi nu ai la ce sa te astepti, ce penibil. da-l dracu' laughing cica "dragostea noastra a fost doar un vis, dar s-a trezit la realitate si trebuie sa ne despartim" hai ca duma asta nu am mai auzit-o. Ce se crede in ceva film fantastic?laughing gasesti tu altul mai bun :* sunt destui.

30 răspunsuri:
| ιяιηυк a răspuns:

Nu. a incercat sa vada daca o poate uita pe aceea fata, dar se pare ca nu reusestesad incearca sa gasesti pe altcinevahappy

| Plamada_Daniel_1997 a răspuns:

Poate e racit sau sa **** prea mult si s-a racit ca i-a iesit matele prin cur happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca ati fost impreuna doar 3 zile, nu? Dupa parerea mea... dragostea nu se "face" dupa numai 3 zile. Poate s-a atasat putin de tine, nimic mai mult. Nu te complica cu el, mai sunt si alti baieti.
Ai grija de tine, baftaa big hug.

| DNSK a răspuns:

Dragostea aia dureaza 3 ani nu 3 zile! si nu vb de dragoste cand ii vb de zile! aiurea-n tramvai o aventura asa sa fie! da-i pace, vb cuiva mai sunt si altii

| DelliCCioaSSa a răspuns:

Probabil ca inca se mai gandeste la fosta. Dupa parerea mea lasa-l..Si asteapta. Daca inca vrea sa mai fie cu tine..Se va intoarce..Nu are rost sa incerci tu sa faci primul pas. Mult succes :*!

| Laura46 a răspuns:

Sub nici o forma nu mai insista, el s-a jucat cu tine, s-a gandit numai la binele lui, se pare ca nu a reusit sa se simta atat de bine pe cat credea si a realizat asta dupa 3 zile. ii lipseste maturitatea in gandire, probabil e un pustan, dar asa ceva nu se face..si altadata sa nu mai crezi in acel "te iubesc " spus dupa cateva zile.

| amy18 a răspuns:

Dupa parerea mea nu mai are rost sa insisti deoarece tu pentru el ai fost doar un exeperiment...cauta pe altcineva probabil si-a dat seama ca nu o poate uita ca nu poa sa iubeasca pe altineva si de aceea nu vrea sa te raneasca pe tine si s-a gandit ca daca o sa continue tu te-ai fi indragostit si dupa aceea aveai de suferit de aceea el a considerat ca mai devreme e mai bine! BAFTA!

Răspuns utilizator avertizat
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

S-a folosit de tine incercand s-o uite pe fosta dar nu a reusit si te-a lasat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Plamada_Daniel_1997):

Ce urît vorbesti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mînuțele, nu m ai fi tristă, ai plîns după el? Dacă da, nu are rost să suferi după așa un om, el sigur a vrut să se joace cu tine să te facă crezi că el este marea ta iubire, dar te a păcălit. El nu o poate uita pe fosta, și cred că a încercat să o uite făcîndu te pe tine să crezi că te iubeste, nu vreau să fiu indiscret, a-ți făcut sex? Pentr u că dacă a ti făcut sex, este clar, el a profitat de tine, și acum nu m ai are nevoie de tine, ai fost pentru el doar o altă aventură nimic m ai mult, din păcate, că sînt sigur că suferi. Fruntea sus, viața merge înainte.Mult succes si multă sănătate, uită l pe golanul acela. Te pup. Cristi.

| Amelya02 a răspuns:

Nu insista, e clar ce a vrut el.
Ignora-l!

| DeeaMarry a răspuns:

Nu! Si daca incearca sa reia relatia asta, te rog sa fii foarte atenta!
Trebuie sa iti dea o explicatie clara cu privire la comportamentul lui si, de asemenea, sa nu se mai repete! Altfel, nu va mai exista o alta sansa.
Repet, asta doar in cazul in care ajunge la concluzia ca a facut o tampenie tratandu-te asa.

| missoriginal a răspuns:

Stii, e exact ca in filme:baiatul se desparte de prietena lui, apoi ca sa nu sufere si sa treaca peste asta sau doar din slabiciune,, s`a aruncat in bratele tale''
El incerca sa uite de aceea fata si a vrut sa incerce cu tine insa poate a vazut ca nu mai merge si de aceea s`a despartit cu tine plus ca a facut`o intr-un mod foarte impresionant dupa parerea mea.
Altii nu vorbesc asa de... poetic...

| sebysebyca a răspuns:

I-auzi, parca imi vine sa plang..atata tragedie nu afost nici la moartea lui bin laden. ce-o sa te faci tu de acum, virgina nu mai esti, viata ti-a distrus-o netrebnicul... apropo, iti plac cartofii prajiti?

| Elena1234456 explică (pentru sebysebyca):

Ce naiba ai omule? Nu m-am culcat cu el straight face

| Elena1234456 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu m-am culcat cu el

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Elena1234456):

Foarte bine, că nu te ai lăsat prinsă în capcană de el, Bravo ție.

| Zenithf a răspuns:

Lasa-l sa respire, treaba lui daca vrea sa traiasca in trecut, tu nu-l poti convinge sa isi vada de viata.
Sau poate mai rau, tu ai fost doar un surogat pentru el, si atunci si-a batut joc de tine?

| Elena1234456 explică (pentru Zenithf):

Nu stiu, dar e bine ca nu m-a parasit dupa cateva luni laughing nu?! Hai sa fiu obtimista

| dany3lmihnea a răspuns:

Cati ani are el?

| Zenithf a răspuns (pentru Elena1234456):

Optimista, da, fii optimista, vei gasi un barbat care sa vada in tine ceea ce esti, nu "icoana stelei ce-a murit" cum zice poezia.

| sebysebyca a răspuns (pentru Elena1234456):

Cine se scuza se acuza! deci? te-ai culcat, nu mai minti poporul cu pc-ul.

| Zenithf a răspuns (pentru sebysebyca):

Da' ce te intereseaza? Poate discutiile de genul asta iti provoaca placere?
A zis odata ca nu s-a culcat, nu mai tot bate apa in piua.

| sebysebyca a răspuns (pentru Zenithf):

Dar tu de unde stii, i-ai pazit 24 din 24? eu iti spun ca s-a culcat, asa ca nu mai insista te rog frumos!

Omule am fost atat de putin timp impreuna, cum sa ma culc cu el? Sunt virgina, de ce as minti? E un cont anonim asta. Gandesti?!

Si contul ala adevarat nu mi-l dai si mie? poate avem ce sa discutam, cine stie?

Nu am asa ceva, daca vreau sa imi intreb prietenii ceva ii intreb fata in fata sau pe messenger. Am vrut doar un sfat, nu o parere tampita.

Si nu-mi dai si mie id-ul tau de mes? imi doresc atat de mult sa stau in povesti cu o virgina...

Nu cred ca isi are rostul happy