Fa-ti alt iubit! asa il uiti cel mai usor. Daca se intoarce dupa ce te-a parasit. refuza-l. Asa e normal!
Depinde.
In cazurile astea sunt 3 variante :
- sta cu aia putin si isi da seama ca nu se ridica la nivelul relatiei cu tine
- ramane cu aia
- o lasa si p'aia si trece la urmatoarea.
Depinde foarte mult de cum e baiatul, de ce relatie a fost intre voi, de cat timp erati impreuna, de varsta pe care o aveti ..sunt prea multe variabile de luat in calcul ca sa poti primi un raspuns categoric.
Hei! Incearca sa te linistesti.Cine te iubeste cu adevarat nu pleaca niciodata de langa tine. Prietenul tau nu te iubeste daca acum este cu alta fata. E trist si doare acest lucru. Dar ti-ai dat seama ca meriti mai mult.Pentru ce il mai doresti in viata ta? Bucura-te pentru ce ai avut si mergi mai departe, fara el.Nu te merita. Dragostea e facuta pentru doua persoane. Vei gasi persoana care sa te iubeasca cu adevarat, care sa te iubeasca pentru cine esti tu si pentru ce poti darui tu.
Va fi totul bine. Capul sus!
Daca te-a parasit pentru alta atunci nu mai are rost sa iti faci sperante ca se va intoarce la tine, uita-l
Daca te-a parasit pentru alta inseamna ca nu te merita. da-l in spanac. nu trebuie sa suferi. baieti nu sunt? stai calma. gasesti tu unu care sa te aprecieze. si chiar daca se intoarce fi desteapta si dai papucii.
Auch asta e dureros, oricum incearca sa treci peste fa-ti alt prieten incearca sa-l uiti pentru ca nu cred sa se mai intoarca iar daca gresesc refuzal.
De fapt nu te lua dupa noi tu doar urmeazati inima.
Si daca s-ar intoarce la tine, nu trebuie sa il primesti inapoi. O data ce te-a parasit pentru ceva nou, nu ai garantia ca peste ceva timp nu va proceda la fel si in viitor. Scufunda-te in lucruri care iti plac, care te fac sa te simti bine... si uita-l. Pune-te pe primul loc!
Pai daca te-a parasit pentru alta fata atunci incearca sa il uiti chiar daca se va intoarce la tine spune-i cateva vorbe ''dulci'' si lasa-l!
Daca cea cu care te-a inselat, o sa-l paraseasca. cel mai probabil o sa se intoarca la tine (buchetul de flori si ciocolata sunt incluse)
Do ne, ce naiba dați ASA întrebări prostesti, De unde sa stim noi dacă se va întoarce?! e posibil, doar dupa un timp, sa mai vreie sa se impace cu tine.da cam rar ASA situatii
Imi pare rau pentru tine! Stiu cu e. Eu mi-am prins fostul iubit in pat cu alta! Da, e posibil sa se intoarca la tine daca te iubeste si a vrut o aventura cu alta. Dar in cele mai multe cazuri daca intr-adevar baiatul iubeste nu mai cauta alta fata. Daca se intoarce la tine inseamna ori ca tine la tine si isi da seama de greseala facuta, ori s-a plictisit de cealalta si se intoarce la tine pentru ca stie ca il iubesti. Dar nu poti garanta ca nu te va mai insela odata ce a mai facut-o. Parerea mea este ca el daca se intoarce la tine, tu sa nu il ierti. Pentru ca sigur o va mai face, iar daca tu chiar vrei sa il ierti, nu o face imediat. Asigura-te ca el chiar te iubeste. Stiu e dureros, dar timpul le vindeca pe toate!
Daca te-a iubit cu adevarat se va intoarce...dar nu asteptat mult timp dupa el
Mutubal întreabă: