| Sara2 a întrebat:

Prietenul meu ma minte mereu cand iese cu baietii, zice ca e acasa, dar cand il sun se aud zgomote tipete, credeti ca e un motiv de despartire? stie ca nu suport sa ma minta

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Cinstea, si demnitatea, intr-o relatie este baza. Daca pentru chestiuni minore se minte, nu mai merita continuat. Gandeste-te la lucruri serioase. Despartirea este grea, dar, mai bine mai devreme, decat niciodata. Pa!

| St3fU a răspuns:

Intreaba'l ce are de gand. vorbeste cu el si spune'i ca sti ca te minte si te deranjeaza si dai un ultimatum ca sa vezi daca tine la tine sau o face intentionat

| Nicky29 a răspuns:

Eu zici sa vb cu el despre treaba asta si daca continua sa te minta tu sti ce este cel mai bine de facut.Eu unu m-as desparti de o fata care ma minte si nu am sentimente puternice pentru ea daca tin prea mult la ea o fac sa nu mai ma minta mai bine sa stiu adevaru chiar daca nu imi convine decat minciuna.

| Minks a răspuns:

Te minte fiindca probabil i-ai interzis chestia asta si nu vrea sa te raneasca, sa va despartiti. Incearca sa ai o discutie calma cu el in care sa ii spui ca ii permiti sa iasa si cu baietii.

| Katalin02 a răspuns:

Deci inseamna ca tu esti o crizata si esti prea posesiva, iar el ca sa nu va despariti ca stie ca faci urat ca nu il lasi cu tovarasi la o bere, te minte nu e clar? Frate lasa baiatu in pace sa se distreze si du-te si tu cu prietenele tale in oras, numai fi asa disperata ca in locul lui te pocneam si plecam in oras cu ei cand vroiam, auzi si tu, nu ii tine masa cont unde iese si cu cine si ii ti-i tu.