| HeavenlyLight a întrebat:

Prietenul meu ma "pipaie" cand dorm?
Okay.Inainte de toate as spune ca da, nu ar mai trebui sa ma prefac ca dorm dar, ma cam sperie si nu stiu ce e de facut.
Deobicei, ne sarutam de noapte-buna si dupa aceea, ma musca incet de limba si de buze(Asta ma gadila si ma enerveaza)
Dar aseara, dupa ce intr-adevar am adormit, a incercat sa-mi dea jos bluza(dorm fara sutien), si chilotei in care dorm, care sunt cam maricei.
Dupa ce mi-a dat bluza jos, s-a "jucat" putin.Imi cam place dar m-a cam speriat pentru ca eu dormeam.
Nu am facut nimic neobisnuit doar i-am luat mana de acolo si m-am intors pe cealalta parte.
Eu cred ca a vrut sex pentru ca parea foarte excitat.
Nu a mai facut cam demult si poate din cauza asta.
M-am trezit si i-am spus ca sunt obosita si el doar a zambit si a spus bine.
Dupa ceva timp cand iar am adormit, am simtit din nou asta insa nu m-am mai trezit si dimineata am vazut ca eram imbracata(El m-a imbracat)
Il iubesc enorm si nu imi explic asta :S Voi ce credeti ca are?

6 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Fetita da-i ce vrea nu te mai preface ca dormi.

| Lightning1997 a răspuns:

Are o minte usor obscena, daca va iubiti trebuie sa va respectati reciproc.

| SakonSIUkon a răspuns:

Lol.

| octha a răspuns:

Pai daca nu arti facut-o acum de mult timp nu crezi ca ar fi cam cazul sa o faceti? isi dorea si el o poarte din tine, daca nu pe tine toata.in seara care vine ia si fate odihnita ca sal epuizezi.:*

| Biancutza1Sexy a răspuns:

Pai, probabil vrea o noapte salbatica, sa ii oferi o experienta minunata, sa te lege de pat si sa il lasi sa-ti faca ce vrea, eu am incercat si mi-e placut foarte mult.

| petre1999 a răspuns:

Da`i puta daca aia vreasmug