Bună.
Nu trebuie să crească glicemia de la atât dulce!
Te iubește. Preferi să îți vorbească urât?
Pa, pa.
Mi`l dai mie glumeam.nu stiu sincer ce sa zic, mie mi-ar placea sa am un prieten asa Te iubeste mult de aia face asa, asta e fellul lui n`ai ce`i face
Gaseste-ti unul care sa te injure, sa te bata, sa te scuipe si ocazional sa te foote in coor fara acordul tau, daca baiatul care te respecta si te trateaza ca pe o printesa, nu e bun.
Sa-mi baga daca mai inteleg ceva...bada nu ii spui nimic-nu esti bun, daca ii spui-nu esti bun... ce dracu trebuie sa facem? sa va f#tem in cur prin vorbe dulci?
Ai mare grija, cunosc cazuri REALE de baieti din astia si in TOATE a fost vorba de iubire falsa.
Vb cu el putin mai brutal si vezi reactia lui. daca te intreaba dc vb asa. spune-i ca ti-ai schimbat stilul.si va vb si el cu tine mai diferit...nu va mai fi asa dulce,,, bafta,,, FUNDA?
Tu o sa fii genu' de femeie cu o viata mediocra. Toata ziua la bucatarie cu un sot betiv care te va bate mai des decat te va ****.
Nu sunt clarvazator da' am un fel de-al 6-lea simt de fapt mi'e si sila ca am raspuns uneia cu nick'u TraficantaDeSentimenteRoz. Prietenul tau ce nick are? Gigi Tal3nt? Generatia Yahoo Messenger
Pff... Nici asa nu`i bine Lasa`l! Nu ai ce pierde din asta;] Btw peste cateva luni ii trece faza cu "dulcegariile" :]] Deci profita
Zi asa " apreciez tot ce faci pentru mine dar nu am nevoie de toti bani care i cheltuiesti am nevoie doar de dragostea ta si sinceritatea ta :X* i zici asa numa daca il iubesti normal Creca raspunsul meu este cel mai bun , Sper ca tia-am fost de ajutor imi place sa ajut oameni bfttt
Poi de obicei iti doresti exact ceea ce nu ai.si daca el se comporta frumos cu tine este un lucru bun.iti zic eu ca daca nu ar fi asa ai vrea sa fie.deci pretuieste`l! Sper ca te-am ajutat,:*
Faci si tu ca-n filme; te porti si mai mai dragut de cat el si poate se plictiseste
E normal sa te enerveze chestia asta, probabil asa e el obisnuit. Metoda cea mai simpla e intotdeauna sa-i spui sau sa-i dai de inteles in cel mai rau caz. Daca incepi sa-l respingi, el va incepe sa conceapa teorii paranoice si o sa creada ca esti cu inca 3 tipi, asa ca mai bine zi-i si gata.
@Legiuitoarea, ei si ura e o forma de exprimare a iubirii .
Incerc sa ma obisnuiesc, beau mai mult teraflu de lamaie, ca sa fiu pregatita pentru orice atac din asta dulce. Oricum mi-am dat seama ca e un romantic sensibil si e dulce asa, dar eu cand l'am cunoscut era pervers asta da schimbare.
Parerea mea e ca daca te sufoca. atunci cand incearca sa-ti arate cat te iubeste.tu esti aia cu problema.Probabil nu simti si tu la fel pentru el.Noi fetele in general adoram baietii care ne arata prin toate gesturile cat tin la noi, deci eu nu-l vad ca un lucru rau. Am o relatie de un an si jumate si pr meu e la fel de dulce si nu inseamna ca m-am plictisit de asta sau ma sufoca.