anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu mi-a cerut sa ma culc cu el pentru a mai ramane impreuna... Vrea un raspuns foarte repede il iubesc dar nu cred ca as vrea safac chestia asta pentru a ramane cu el. Ce sa fac? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| mary4567 a răspuns:

Nu face asta. Nu te iubeste. Daca te iubea nu iti cerea sa te culci cu el pentru a ramane impreuna. Practic te santajeaza, inca nu ai facut nimic cu el, joaca-l pe degete, nu il lasa pe el sa se joace cu tine pentru ca nu merita. Cel mai bine e sa fii cu picioarele pe pamant (cu capul pe umeri) si sa gandesti limpede in astfel de momente. Eu zic ca ar trebui sa te gandesti de mai multe ori inaine de a face acest pas. Poti sa ii zici asa. ``eu nu sunt cum crezi tu, daca nu iti convine pa `` iar el se va gandi mai bine, asa daca vede ca esti moarta dupa el si ca il iubesti mult isi permite sa isi bata joc de tine. Sper ca te-am ajutat. fundita?

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,nu trebuie sa faci chestia asta pentru a ramane cu el,asta suna a santaj emotional, daca el iti cere sa te culci cu el pentru a ramane cu tine, inseamna ca asta e prioritatea lui si nu sentimentele care le are pentru tine.Nu trebuie sa cedezi avansurilor lui,daca intr-adevar te iubeste si te merita,te va astepta oricat va fi nevoie pana esti tu pregatita si vrei de buna voie,nu ca zice el,daca se desparte de tine ca nu o faci cu el,inseamna ca nu te merita,ca el doar asta vrea si atunci mai bine lasa-l.
Un baiat care iubeste,asteapta,e adevarat ca are nevoile si dorintele lui,dar cand iubesti,respecti persoana de langa tine si n use desparte de tine daca nu o faci cu el,in cazul in care te iubeste,fi sigura daca tine la tine,nu va putea sta fara tine,se va multumi si cu prezenta ta; nu te lasa fraierita sa nu regreti dupa aia.
Spune-i asa:daca ma iubesti cu adevarat ma astepti pana cand ma simt eu pregatita, daca nu atunci mai bine lasa-ma, ca exista si baieti care sunt in stare sa astepte.

| Angelique a răspuns:

Asta inseamna ca nu te iubeste, daca te-ar iubi cu adevarat atunci nu ti-ar spune asa ceva, ci ar astepta sa fi pregatita.In orice caz nu te culca cu el daca nu esti pregatita.Ar trebui sa-i spui ca nu vrei sa te culci inca cu el.Succeshappy

| alylove15 a răspuns:

Renunta la el cat poti de repede nu te iubeste deloc daca ti-a spus asta si daca e sa te culci cu el dupa aceea te va parasi ca doar a obtinut ce a vrut.
Dai papuci!
Vei gasi pe cineva mai bun.

| Barbiiie95 a răspuns:

Sa nu faci treaba asta, daca ti-a pus aceasta conditie inseamna ca nu te iubeste doar te foloseste, isi atinge scopul si peste o saptamana doua te lasa.Multa bafta.

| Sara2 a răspuns:

Adica daca nu te culci cu el te paraseste? dai papucii imediat ca e un magar. daca spui ca il iubesti o sa suferi la inceput dar cu timpul rana se va vindeca, gandeste-te ca sunt atatia baieti in lume care te merita

| Andra_3863 a răspuns:

Daca nu vrei,nu o face. Parerea mea e ca pur si simplu,nu te iubeste daca te obliga sa te culci cu el.
Daca o faci,exista riscu` sa te lase chiar si asa...
deci fa ceea ce vrei, in cazul asta gandeste cu creierul, nu cu mintea.
ai grija de tine
Andra.

| Unffox a răspuns:

Oo da, lasa-l sa te ****, apoi ve-ti avea o relatie care se bazeaza pe sex pentru inca cel mult 2 saptamani, apoi iti da papucii si tu iti traiesti viata mai departe pana la adanci batraneti.

Tu vezi pe undeva dragoste?

...

Asa credeam si eu!

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Te santajeaza. Daca el ti-a cerut asta e clar ca nu te iubeste si vrea doar sa se culce cu tine. Apoi s`ar putea sa te lase sau va sta cu tine doar ca sa aiba ce ****. E simplu! happy Nu stiu de ce pui o intrebare ca asta.
Stie ca`l iubesti si probabil ca te vei culca cu el. Daca si el te`ar iubi nu ti-ar cere asta. Eu zic NU! Nu se merita. Sunt destui baieti care te`ar putea iubi fara sa-ti ceara asta. Oricat de mult l`ai iubi, nu merita sa te injosesti.

| вяυηєтнα a răspuns:

Buna.Pff e penibil sa iti ceara asta doar ca sa ramaneti impreuna.E clar ca el nu simte ce simti si tu eu nu as face'o pentru ca e clar c vrea. Acum tu sti ce facihappy

Succes!

| AlexandraSmiley a răspuns:

Fetitoo, nu te iubeste. Vrea sa ti-o puna pentru ca mai apoi sa se dea 'jmecher' la prietenii lui... Uita de el!

| SMaricel a răspuns:

Sincer,daca el ti-a zis chestia asta nu te merita. Spune-i ca nu esti pregatita daca te intelege te merita, daca nu vrea si tot insista ca se desparte de tine daca nu faci dragoste, atunci lasa-l pentru ca sta cu tine doar pentru sex.Pa,pa

| fluturealbastru a răspuns:

Fa-o cu el

| RaBiOsA a răspuns:

Laura acum depinde si de ce simti tu pentru acel baiat. Eu consider ca trebuie sa fi destul de indragostita pentru a face pasul acesta. Chiar si eu am fost in situatia ta, numai ca el nu mi-a impus ca ori facem... ori nu mai suntem impreuna. Am facut acest pas cu el deoarece il iubeam si chiar si acum suntem impreuna. Numai daca il iubesti cu adevarat fa acest pas, si numai daca esti convinsa ca si el te iubeste. Trebuie sa iti arate ca tine la tine prin fapte, nu doar prin vorbe, ca vorbele se duc si tu ramai cu buza umflata. Acuma depinde si de tine, de cat timp sunteti impreuna... eu am facut pasul acesta cu prietenul meu abia dupa un an, dar in anul acesta mi-a castigat increderea si am facut asta cand am simtit eu ca trebuie. Sfatul meu: gandeste-te de 50 de ori inainte sa faci asta! Baieti se gasesc peste tot. Nu uita: cand nu poti sa ramai cu unul, sunt alti 4 dupa colt care te asteapta.winking te-am pupat :*

| SexyAnon a răspuns:

Hey :*.
Parerea mea este ca daca te iubeste cu adevarat, te va astepta pana cand simti ca esti pregatita.
Eu zic sa iti gasesti pe altu care te iubescte, si te va astepta!
Te pup :*.

| RapperulLucy a răspuns:

Eu iti zic ca nu te iubeste cu adevarat...un baiat daca chiar te iubeste nu ar sta cu tine doar pentru a te culca cu el happy. Niciun baiat nu a sa-ti ceara asta daca chiar te iubeste...
Sfatul meu este sa nu faci asta, pentru ca nu merita deloc!

| PriynCesS a răspuns:

Suntem impreuna de 2 luni si, el vrea sa ma culc cu el totul a inceput ca o gluma el a loato in serios am vb si i-am zis ca ma culc cu el si l-am intrebat cat o sa mai fim imp dupa aia el a zis ca nu stie dar ca nu mult timp si l-am intrebat dc a zis ca am stat destul ce sa ii zic? Ca vreau sau nu?

| uBitha_3777 a răspuns:

Hmm. sad E clar ca nu te iubeste,si sincer,dupa ce o va face cu tine de cateva ori te va lasa balta,asa se intampla mereu! Un sfat : Nu o face cu el, mai ales ca nu estisigura sa o faci! Daca te iubeste,te va astepta si un timp mai indelungat,daca zice ca te asteapta dar putin sau nu te asteapta clar,nu te merita si mai bine te despati de el,stiu ca e greu dar decat sa ai mai mult de suferit apoi,suferi acum mai putin, o spun asa, pentru ca in 80% din cazuri asa se intampla`!happySucces :*! FUNDAAA :X?