Daca tu vrei si esti sigura ca esti pregatita psihic e foarte bine, daca nu nu are rost sa faci ceva de care nu esti sigura si apoi sa regreti. Deci sa zicem ca esti pregatita si vrei cu adevarat, ce sa faci, cand sunteti amandoi si aveti timp si cum sa ii faci, va sarutati, il inbratisezi si apoi te duci jos incetisor, ii deschizi panalonii si incepi, e ceva instinctiv, deci nu vei avea cine stie ce probleme, la inceput nu stiu cum sa incepi iar dupa cateva minute prinzi ideea. Reactia lui, poate va fi bucuros ca tu vrei sa faci nu trebuie sa iti ceara el, poate sa fie surprins, dar nu cred ca va refuza... Asa ca daca tu vrei o poti face cu toata increderea. Spor!
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzz
1. ideea e ca o sa ramana mut ca n-o sa stie cum sa te ambitioneze sau sa te sustina.
2. expresia noastra nu spune atat de mult ca a voastra
3. adu in discutie asta intr-un chat pe mess\fb, cum ca ai o surpriza noua pentru el (in cele din urma zii dupa ce te mai roaga ). daca sunteti intr-o perioada in care nu o sa va vedeti de vreo 3-4 zile sau mai mult sa zicem, e si mai bine. asta va sparge tensiunea si amandoi o sa va asteptati la asta si n-o sa mai fie nevoie sa fie ceva de moment "bum bang ha? "
4. cand iti face el oralu, opreste-l si zii ceva in genu. "mm e randul meu"
5. cand incepi intreaba-l cum vrea sa incepi, iar daca nu zice nimic... continua. ideea e ca o sa te simti inconfortabil cand incepi si o sa ai tendinta ca la fiecare 2-3 lasari sa te opresti si sa intrebi daca e bine. e ok sa intrebi la inceput de 1-2 ori... iar abia apoi sa incerci sa te abtii la detaliu asta. cand te opresti ii dai emotii si lui si tie.
6. aici nu e scopul sa il faci sa se simta bine (se vor intampla si alte dati si o sa perfectionezi), aici ideea e sa scapati amandoi de emotia asta
7... o sa ii placa oricum ar fi, mai ales ca ai avut curaju sa faci asta
8. suge, nu folosi dintii si nu suge prea tare de la inceput
bft :*