| dilyyy a întrebat:

Prietenul meu mi-a introdus degetul si eu era virgina trebuia sa imi vina menstrutia pe 23 si nu mi-a mai venit. mai sunt virgina sau sunt gravida?

Răspuns Câştigător
| MonicutZZa a răspuns:

Gravida nu ai cum sa fii, stai linistita. E mai mult decat imposibil, asta daca nu avea sperma pe mana. Uite, ramai insarcinata doar daca ejaculeaza in tine (de-aia trebuiesc folosite metodele contraceptive, gen prezervativ, anticonceptionale, diafragma, sterilet, etc.). Daca ti-a curs sange inseamna ca ti-a rupt himenul, deci te-a dezvirginat, dar cum himenul are un orificiu prin care iese menstruatia, nu cred ca doar cu un deget avea cum sa te dezvirgineze. Cel putin nu cred ca a facut-o cu o asa mare brutalitate. In orice caz, ti-a intarziat cateva zile, nu e mare lucru. Tu probabil esti foarte tanara, la varsta ta, in adolescenta, este normal sa-ti intarzie, sa ai un ciclu menstrual neregulat.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai esti virgina (ai avut contact sexual) si nu esti insarcinata.

| Razvan a răspuns:

Gravida, nu. Dar daca un spermatozoid din degetul sau malefic a patruns in neatinsul tau uter ai dat de belea. O sa il nasti pe Degetelrolling on the floor

| RyanGeorge a răspuns:

Gravida? in nici un caz, WTF cati ani ai? 10? Jesus

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Gravida nu ai cum sa fii si esti virgina daca nu ti-a curs sange.

Răspuns utilizator avertizat
| emmemma96 a răspuns:

Depinde cum ti'a bagat degetu si catde adancwinkinglaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta, asta e sigur!

| dilyyy explică:

17 ani jumate am RyanGeorge si m-am speria foarte tare pentru ca amavut dureri de burta si mie niciodata nu imi intazia si de aia