Altă dată să cauți unul virgin. Vezi care o să te vrea, dacă nu ești și tu!
Ce contează trecutul? Mai e cu „fosta"? Nu cred. Atunci cu ce te deranjează că a mai avut o relație?
Te deranjează că ei i-a oferit oral și ție nu? Dar TU i-ai oferit lui vreodată?!?
Decizia cea mai bună e să-l lași - cu siguranță nu are nevoie de o astfel de crizată pe lângă el.
Pai nu iti face fiindca nu ai fost si tu virgina. Nu vrea sa dea cu limba unde a dat altul cu maciuca.
Pai chestia asta cu fosta nu te deranjaza indeajuns ca sa poti pune punct relatiei?
Deci el nu vrea sa iti faca tie si in schimb ii face fostei lui, ar trebui sa te desparti de el fiindca nu te merita si te si isala daca vrei putem vorbi mai multe in privat
Trebuie sa mai citesti odata, poate intelegi ce scrie acolo.
Despartă-te cu gândul că el nu te respectă în de ajuns încât să și te iubească.
Nu are mare treaba moralul cu virginitatea, trebuie sa va deschideți mai mult unul celuilalt!
Tu i-ai cerut vreodată să iti facă oral? Poate el asta așteaptă este mai timid!
Tu te-ai oferit vreodată sa-i faci oral? Totul este reciproc!
Si eu in trecut am avut o prietena care era asa mai timidă la inceput aproape o lună sa zic dor eu îi facem oral, După si-a luat inima în dinți și a început să îmi facă si ea mie, m-a surprins când am descoperit cat îi plăcea si ce bine o făcea.
Deci dacă va iubiti si va e bine împreună, faceți niste eforturi si treceți peste frustrări.
Succes!
Sexul oral il oferi iubitei pentru ca o respecti si vrei sa se simta bine, nu ot ca e virgina
Sincer? Nu mi se pare un motiv de despartire! Daca i-a facut fostei inseamna ca e obligat sa iti faca si tie? Era virgina si probabil si ea a facut ceva pentru el si a vrut sa ii raspunda cu aceeasi moneda. Poate vorbiti despre asta, si gasiti o solutie. Oricum, nu poti sa il judeci pentru trecutul lui, asa cum nici voua fetelor nu va place sa fiti judecate ca ati avut x iubiti.
Eu zic sa te desparti de el, da direct, ca sa nu regreti, scrie-mi in privat, nu o sa regreti
Ce sa nu regrete? Baiatul nu e cu nimic de vina.El i-a facut fostei, accent pe fosta, sex oral pentru ca era virgina.Cea care a pus intrebarea poate nu e virgina deci baiatul are retineri.Perfect normal.
Anormal era daca EA ii facea lui sex oral dar el refuza sa raspunda in acelasi mod.Dar nu, aici ea nu a mentionat asa ceva.