| nicole_1872 a întrebat:

Prietenul meu mi-a propus de cateva ori sa o chem pe o prietena de-a mea, sa facem sex in 3. suntem de un an jumate impreuna si ma iubeste fff mult. nu stiu ce sa fac sad voi ce parere aveti? sau e mai bine cu o fata pe care nu o cunoastem si nu ne cunoaste?

Răspuns Câştigător
| andradat a răspuns:

ESTI INCONSTIENTA. Da tie iti convine sa i'o traga prietenu tau la alta? Tu esti normala? thinking
Nu stiu eu nu sunt de acord da decizia e a ta, daca tu consideri ca este un lucru normal sa iti imparti prietenul cu inca una si sa faci sex cu inca una, e bine.

35 răspunsuri:
| catalin_2923 a răspuns:

Nicole.Chiar daca o fi asa cum spune lumea pe aici ca e aiurea si ca prietenul tau nu te iubeste, deoarece iti cere asta, si ca e ceva anormal, tu oricum poate nu o sa ramai cu baiatul cu care esti acum pana la sfarsit.Parerea mea este ca in viata trebuie sa incerci tot. Daca tie iti surade ideea si crezi ca ti-ar placea nu mai astepta, faceti-o in trei.Lasa lumea sa zica ce vrea, tu simte-te bine.succes!

| ecst.assy a răspuns:

Daca esti de acord cu asta mai bine cineva necunoscut.

| Rallu_4954 a răspuns:

Sunt de parere ca daca iubesti o persoana. nu o imparti si cu altcinevawinking

| dudemikiki a răspuns:

Bai eu am facut-o si a fost super... dar... a fost invers ea mi-a propus
sa aduca o prietena. Daca vrei neaparat sa incerci eu zic sa luati una din ziar discreta, curata si straina in primul rand, mai stii poate aia al freaca mai bine si apoi te uita.

| nicole_1872 explică:

Am uitat sa mentionez ca mi-ar surade ideea dar nu stiu daca e normal sa fac asa ceva