Stiai ca sexul anal maresste riscul de cancer de colon? Sau ca produce slabirea muschilor si la un moment dat probabil o sa ajungi sa nu te mai poti tine? Sa faci pe tine?
Stiai ca lichidul preejaculator contine spermatozoizi si poti ramane insarcinata?
Stiai ca daca nu folosesti prezervativ te expui la numeroase boli cu transmitere sexuala?
Daca nu stii toate astea atunci tu nici macar nu esti pregatita de actul in sine, nu mai vorbim de sex neprotejat, anal si cum mai vrei tu. Sunteti inconstienti copiilor.
Daca v-ati facut toate analizele si va doriti un copil, este o idee buna. Daca nu va doriti un copil, este o idee foarte proasta. Nu uita de analizele obligatorii la amandoi.
Daca nu folosesti anticonceptionale si nu v-ati facut analizele in prealabil, nu, nu e o idee buna.
In primul rand ca poti sa ramai insarcinata chiar daca nu isi da drumul in tine pentru ca in timpul actului sexual se mai elimina o substanta care contine spermatozoizi si in al 2-lea rand daca chiar te iubeste va intelege daca tu nu vei vrea sa faci asta. eu nu iti recomand.
Eu zic ca cel mai bine pentru aman2 e sa va protejat, risti sa ramai insarcinata
Parerea mea
Sexul neprotejat aduce cu sine riscul unei sarcini nedorite si in cel mai rau caz, boli cu transmitere sexuala. Daca nu doriti sa folositi prezervativul, gasiti o alta metoda de protectie: anticonceptional, plasturi, injectii, sterilet, aveti multe optiuni si puteti primi sfaturi daca mergeti la family planning. Nu faceti sex neprotejat ca nu e bine pentru sanatatea voastra, iar daca apare o sarcina nedorita, tot tu vei avea de suferit. E doar un sfat prietenesc.Succes
Mie fosta prietena, mi-a propus sa o facem fara, ca nu-i placea cu, si nu s-a intamplat nimic, si am facut-o de zeci de ori, daca stiti ce faceti, si nu gresiti, totul e ok
Rpgdei întreabă: