| :*:*Dya:*:* a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ca daca nu ma duc cu el la o petrecere se va desparti de mine, deoarece sa vada cat tin eu la el... Oare el vrea sa se desparta de mine si nu stie cum, sau doar glumeste?

15 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poate doar glumeste ca sa te convinga sa vada daca chiar faci asta pentru el, dar daca te iubeste nu pune astfel de conditii, ca e cam banal...

| CevaNormal a răspuns:

Pai intelege-l de ce vrea el sa mergi cu el anume la aceasta petrcere, sau e o chestie de egoism enorm din partea lui. Discuta cu el ca dragostea nu se demonstreaza prin asa moduri, si asa cai, si nu e deloc principiala. Trebuie de ajuns la un numitor comun, si evident la compromisuri din partea la amandoi.

| Sara a răspuns:

E egoist. Se gandeste doar la el.Asta nu e o dovada de iubire. despartate tu de el, ca sa nu fie prea tarziu cand o sa ti dea el papucii, ca sa nu suferi. Nu glumesti, la cum sunt baietii, ar fi in stare sa o faca din cauza acestui orgoliu masculin, cam puternic in secolul XXI.

| madagascar a răspuns:

Nu ai ce cauta langa el, un astfel de "prieten" nu te iubeste, doar te foloseste, probabil vrea sa le arate prietenilor cat de barbat e el, si cum vi tu alergand dupa el.eu zic sa-l lasi ca pentru el esti un maimutoi de plus

| marsy a răspuns:

Nu te iubeste... asta e om fara suflet... doamne... nu glumeste... Desparte-te de el... daca te-ai iubi nu ti-ar spune niciodata asemenea cuvinte...sau poate fi si un motiv mai simplu pn a va desparti

| georgiana a răspuns:

Buna! Acel baiat nu te respecta si nu te intelege... iar astfel de sabtajuri nu sunt deloc placute. dc sa faci cv ce nu-ti place?! spune-i sa se puna in locul tau.sadsad
Cum ar fi daca pe el l-ar obliga cv sa faca ce nu-i place?!big grin
Pa! pa!

| Ana a răspuns:

Daca ti-a spus asta nu prea cred ca te iubeste, pentru ca daca te iubea te intelegea daca nu puteai ca sa mergi q el la petrecere.
poate sa fie si un pretext doar ca sa se desparta d tine. parerea mea

| Mixed a răspuns:

Carek vea sa ti'o puna ...sau poate vrea sa iti puna ceva in bautura sa te imbete .ca s-o faci cu el si apoi s iti dea papucii.straight face fii atenta ...si ai grija ...Chiar NU ai ce cauta langa el...happy

| AllenTJ a răspuns:

Dupa poza pari o fata mai mare, adica la intrebarea asta putem sa dam cu banu, ca si asa nu il cunoastem, deci nu stim ce intentie are, poate glumii sau poate vrea sa se desparta de tine. think

| iulia_5454 a răspuns:

Daca iubesti pe cineva nu il conditionezi

| evilspoon a răspuns:

Dc trebuie mereu sa ganditi varianta cea mai complicata a unei propozitii. vrea doar sa te F*%^, daca tu nu te supui, simplu nu are rost sa piarda timpu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteniile sau o dragoste conditionata, arunca-le la gunoi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omu' vrea să ți-o pună și apoi să-ți dea papucii... Ce-i așa ciudat în asta? Mulți băieți practică asemenea tactici... Poate ai și vreo surpriză pe la petrecerea aia și nu e vorba doar de o partidă în 2, poate sunt mai mulți. Cum ți-o fi "norocul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă acesta este subiect și motiv de despărțire, renunță la el de pe acum.
Când vor apărea adevăratele probleme de cuplu, ce va face?
Pa, pa.

| anonim_3952 a răspuns:

Sinker ar trebui sa discuti cu el...sa ii spui sinker ce te-a deranjat! poate doreste sa va despartiti si nu stie cum sa o faca asteapta ca tu sa faci un prim pas... vbeste cu el ...si uita-te atenta la detalii la cum se comporta ...nu stiu parerea mea. ...si apropo inkearca sa vezi realitatea...